Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αριθμός πρωτοκόλλου & έτος
Φίλοι του φόρουμ γειά σας, από την βροχερή Τρίπολη Άλλο ένα προβληματάκι που θέλει την βοήθειά σας Στο Ερώτημα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ και στην στήλη ΠΡ_ΕΤΟΣ: έχω βάλει την ακόλουθη συνάρτηση [Αριθμός_Πρωτοκ] & " /" & "" & Date() και μου βγάζει π.χ 75/14/1/2012 ενώ εγώ θέλω να βγαίνει ο αριθμός πρωτοκόλλου 75 και το έτος 2012 δηλ. 75/2012. Τι διόρθωση θέλει;;;;; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
| |||
| |||
Χρήστο καλησπέρα Άλλαξε την συνάρτηση που έχεις με αυτή [Αριθμός_Πρωτοκ] & " /" & "" & Year(Date()) Καλη συνέχεια.
__________________ Φιλικά Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. |
| |||
| |||
Συνονόματε γειά σου. Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου νάσε καλά |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αύξων αριθμός σε κάθε έτος | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 10-01-17 18:08 |
αρίθμηση πίνακα με βάση το έτος | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 15-01-15 22:05 |
[Μορφοποίηση] Αριθμός πρωτοκόλλου - για δυνατούς λύτες | tilestora | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-02-14 12:14 |
Η ώρα είναι 21:34.