Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αναζήτηση αριθμών - ερώτημα access
Καλησπέρα και καλή χρονιά, το ερώτημ που θέλω να θέσω είναι: Έχω 1 πίνακα access με 3 στήλες: Η 1η είναι Ημερομηνία (διαφορετική για κάθε γραμμή) Η 2η είναι αριθμοί ακέραιοι (τίτλος: αρχικός αριθμός) Η 3η στήλη είναι αριθμοί ακέραιοι (τίτλος: τελικός αριθμός) Θέλω να φτιάξω ένα ερώτημα που να ζητάει: Ημερομηνία αναζήτησης από-έως, και να μου δείχνει από την 2η στήλη τον μικρότερο αριθμό, ενώ από την 3η στήλη τον μεγαλύτερο αριθμό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Χρήστος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δες το συννημένο και πες μας |
| |||
| |||
καλησπέρα Δημήτρη σε ευχαριστώ για την απάντηση σου ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για αναζήτηση σε Access | soc07 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 28 | 10-04-18 11:49 |
Αναζήτηση σε πίνακα με ερώτημα | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-10-14 13:20 |
[ Φόρμες ] Αναζήτηση εγγραφών σε φόρμα Access | dalavouras | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 13-05-14 16:14 |
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΩ access | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-04-14 09:12 |
Αναζήτηση εγγραφών σε φόρμα Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 23-03-12 13:38 |
Η ώρα είναι 08:43.