Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Υπολογισμός ημερών άδειας
Καλη μερα σε ολο το forum Θελω να θεσω μια ερωτηση σχετικη με τον υπολογισμο ημερων αδειας Στο Excel (εχω ανεβαση ενα συνημμενο αρχειο ) οταν θελω να συνδεσω 2 πεδια χρησημοποιω την συναρτηση CONCATENATE. Θα δειτε στο παραδειγμα στη στηλη Τ που ενωνει τις στειλες Μ και Ν .και κατοπιν με τν συναρτηση vlookup που ειναι στη στηλη U μπορω να ορισω τις ημερες Τωρα στην Access στο ερωτημα Υπολογισμος Ημερων Αδειας(εχω αναβασει ενα αρχειακι) πως μπορω να ορισω τις ημερες που δικαιουτε καποιος (στο παραδειγμα μαυ εχω χρησιμοποιηση την συναρτηση IIF αλλα οταν καποιος δεν εχει συμπληρωση χρονο εργασιας δεν μου βγαζει τις δικαιουμενες ημερες δλ 2 για τον 1ο μηνα ,4 για τον 2ο............κτλ) Με ποια συναρτηση μπορω να υπολογιζω τις ημερες? Εαν μπορειτε διορθωστε το παραδειγμα μου Σας ευχαριστω για τον χρονο σας χρηστος Υ.Σ Το αρχειο Excel δεν μου το ανεβασε εδω γιατι ? θα το ανεβασω στα θεματα Εxcel Μεταφέρθηκε το post με το συνημμένο xlsx αρχείο από την ενότητα Excel (Θανάσης) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 15-01-12 στις 04:35. Αιτία: Μεταφορά αρχείου "New Φύλλο εργασίας του Microsoft Office Excel.xlsx" |
| |||
| |||
Υπολογισμός ημερών άδειας
Ανεβαζω το παραδειγμα που αφορα την ερωτηση που εχω κανει στην Access
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Στο πεδίο Συνολικοί μήνες διόρθωσε μέσα στο IΙF το μηνες1 καν' το μηνες και ειναι οκ |
| |||
| |||
Ευχαριστώ πολύ
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός ημερών μήνα 30 ημερών | Σπύρος -psp | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 16-04-16 20:12 |
[Γενικά] Υπολογισμός αδειας βάσει ετών εργασίας | elgrec0 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 28-08-15 21:16 |
Υπολογισμός πραγματικής ημερομηνίας επιστροφής αδείας. | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-03-15 19:21 |
[ Συναρτήσεις ] Υπολογισμός ημερών μιας περιόδου ανά μήνα | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-08-13 16:43 |
Υπολογισμός Ημερών πλήν Σ/Κ | Ghost_carp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-10-09 19:36 |
Η ώρα είναι 14:32.