Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Υπολογισμός ημερομηνίας
Καλη χρονια σε ολο το FORUM Με υγεια και ευτυχια σε ολους σας Και τωρα στο προβληματακι που μου ενεσκειψε Φτιαχνω μια βαση για να υπολογιζω τις τριετιες και εχω κολληση σε μια παραμετρο Στους πινακες και στα προσωπικα στοιχεια εχω ενα πεδιο με ονομασια Ημερομηνια Σημερα που εχω ως προεπηλεγμενη τιμη Date() Τωρα οταν κανω καποια καταχωρηση μου βγαζει σωστα την ημερομηνια του συστηματος Το προβλημα μου ειναι οτι για τις παλιες καταχωρησεις εχουν παντα την ημερομηνια που εκανα την καταχωρηση ... Πως μπορω να κανει update την παλια ημερομηνια ? Για να γινη ποιο κατανοητο το προβλημα μου σας στελω ενα δειγμα της βασης και στα Ερωτηματα στον υπολογισμο της προυπηρεσιας θα δειτε τι ακριβως εννοω.. Ευχαριστω για τον χρονο σας και παλι χαρουμενο 2012 χρηστος |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα "Πως μπορω να κανει update την παλια ημερομηνια ?" Θέλεις κάποιες ημερομηνίες να αλλάξουν τιμές, ποιές και με ποιό κριτήριο; Μήπως δεν υπάχει ζήτημα update αλλά απλά κάποια διαχείρηση δεν "παίζει"; Αφού έχεις αναρτήσει δεδομένα, περιέγραψε τι δεν τρέχει 'κατά το δοκούν!' Τα ξαναλέμε ... Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Καλημέρα και χρόνια πολλά Αγαπητέ μου το πεδίο Σήμερα δεν χρειάζεται να το έχεις σε πίνακα (εκτός και αν το χρειάζεσαι για να γνωρίζεις πότε καταχωρήθηκε η κάθε εγγραφή). Το δημιουργείς μέσα στο ερώτημά σου ή καλείς απευθείας στην θέση του σε όποιον υπολογισμό έχεις την συνάρτηση Date(). Μελέτησε την αλλαγή που έκανα στην βάση. Ελπίζω να βοήθησα |
| |||
| |||
Δημητρη ευχαριστω για την συμβουλη σου ειναι αυτο που ηθελα φιλικα Χρηστος |
| |||
| |||
καλησπέρα σας Παράθεση:
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιάννη, στο περιβάλλον του κώδικα, άλλαξε τον ορισμό της συνάρτησης, από: Function D360(BeginnField As Date, EndField As Date) As Integer, σε: Function D360(BeginnField As Date, EndField As Date) As Long Καλό είναι να αλλάξεις και τη γραμή δήλωσης: Dim FromDay%, To_Day% , σε: Dim FromDay As Long, To_Day As Long |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Υπολογισμός μελλοντικής ημερομηνίας | keskeridis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 05-05-15 12:37 |
Υπολογισμός πραγματικής ημερομηνίας επιστροφής αδείας. | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-03-15 19:21 |
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός ημερομηνίας Ορθόδοξου Πάσχα με δεδομένο το έτος | Tasos | Excel - Tips & Tricks | 0 | 05-05-13 18:52 |
αυτόματος υπολογισμός ημερομηνίας σε πίνακα | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-06-11 22:44 |
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΗΞΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-03-10 20:35 |
Η ώρα είναι 21:33.