Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUBFORM
Είναι αρχάριος στην Access γ'αυτό να είστε εποικείς μαζί μου. Έχω ένα πεδίο στην φόρμα. Το συγκεκριμένο πεδίο θέλω να το χρησιμοποιώ για να ενημερώνω μία subform. Αυτό που έχω κάνει είναι να φτιάξω ένα Ερώτημα το οποίο είναι το source του subform. Το ερώτημα διαβάζει το πεδίο στο subform. Το SQL του ερωτήματος SELECT Errors.ERROR_DESC, Errors.SOLUTION, Errors.VERSION FROM Errors WHERE (((Errors.ERROR_DESC) Like " * " & [Forms]![Error]![Ferror] & " * ")); Το συγκεκριμένο ερώτημα δεν μου δουλεύει και δεν ξέρω γιατί, μου φέρνει πάντα κενό. Κάτι δεν κάνω καλά. Ευχαριστώ. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Δεν είναι φανερό τι κάνεις, ούτε σε τι περιβάλλον εργάζεσαι... Όταν θέλω μια τιμή της μητρικής φόρμας να περάσει σε κάποιο πεδίο (ή πλαίσιο κειμένου) της συνδεδεμένης υποφόρμας τότε χρησιμοποιώ -συνήθως-την εντολή: [fldsubfor] = Me.Parent.[fldparentform] Αν έχεις δυσκολίες διαχείρισης της εντολής που σε έδωσα, ανέβασε μια φόρμα με υποφόρμα πάνω της και απλά γράψε τι θες. Αυτά Κώστα και καλώς μας ήλθες. Εύχομαι να έχεις ωφέλεια. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή εντολής στην subform απο εντολή στην Main Form | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-11-16 21:53 |
Ανανέωση data σε subform (datasheet) | dionisis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-03-11 17:34 |
Εμφάνιση - επανεμφάνιση Subform | marios1984 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-11-09 15:02 |
Η ώρα είναι 21:24.