Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΩΩ:ΛΛ
Παιδιά καλησπέρα . Επανέρχομαι για ακόμη μια φορά με πρόβλημα σε πράξη με ώρες και λεπτά. Μετά από τη πολύ μεγάλη βοήθεια σας, έφτασα τη φόρμα που σας επισυνάπτω μέχρι εδω . Όλα δούλεψαν κανονικά μέχρι που έσβησα τη φόρμα και την έστησα από την αρχή .Έκτoτε δεν μπορώ να αποκαταστήσω ξανά τις εντολές στο πλαίσιο κειμένου txtMinutes και μου βγάζει πάλι μήνυμα λάθους.(#ΟΝΟΜΑ). Παρακαλώ να ρίξετε μια ματιά και ζητώ συγγνώμη παιδιά που γίνομαι βαρετός, αλλά η πίεση του χρόνου για να ολοκληρώσω την εργασία και οι ελλιπείς γνώσεις μου με έχουν πελαγώσει Ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
Βαγγέλη καλησπέρα. Έχεις πάλι προβλημα με την ονομασία του κρυφού πεδίου. Μετονόμασε το πεδίο Κείμενο 19 σε txtMinutes. |
| |||
| |||
Νάσο καλησπέρα Το έχω μετονομάσει αλλά εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα. |
| |||
| |||
Καλημέρα Βαγγέλη. Επιμένω στην προηγούμενη απάντησή μου. Στην επισυναπτόμενη φόρμα που ανέβασες δεν έχεις κάνει την μετονομασία. Δες το συννημένο |
| |||
| |||
Νάσο καλησπέρα Είχες απόλυτο δίκιο . Σε ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Λάθος πράξεις | kantidenos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-09-13 12:26 |
[Excel07] Δεκαδικοί αριθμοί, Εμφάνιση και Πράξεις. | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 28-08-13 10:45 |
Πράξεις με ώρες | comsup | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-02-13 09:53 |
Ερώτημα με πράξεις πεδίων | xristosss20 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 31-05-12 14:18 |
[Συναρτήσεις] Πράξεις από σύνθετο πλαίσιο | pm4698 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-03-11 20:43 |
Η ώρα είναι 21:23.