Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΧΡΟΝΟΥ
Φίλοι μου καλησπέρα σας Καλησπέρα και σε εσένα φίλε μου Τάσο .Επανέρχομαι για άλλη μια φορά ζητώντας ς τη βοήθεια σας . Στο επισυναπτόμενο αρχείο έχω φτιάξει μια φόρμα με την ονομασία ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ όπου μεταξύ άλλων ζητώ τον υπολογισμό του χρόνου χρήσης του σταθμού φόρτωσης A’Stn. Τάσο ενώ στην αρχή ο τύπος στο συγκεκριμένο πλαίσιο έδειξε ότι δουλεύει τώρα μου βγάζει το μήνυμα #ΟΝΟΜΑ και παιδεύομαι να εντοπίσω το πρόβλημα . Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά |
| |||
| |||
Βαγγέλη καλησπέρα. Σε προβολή σχεδίασης βρες το πεδίο Κείμενο52 και μετονόμασέ το σε txtMinutes |
| |||
| |||
Νάσο σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια .
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Πρόβλημα με υπολογισμό χρόνου | basman | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-07-16 18:04 |
[ Συναρτήσεις ] Υπολογισμός χρόνου | valantis315 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-08-15 19:40 |
Ημέρα του χρόνου | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 05-01-13 14:56 |
Πρόβλημα μετατροπής από access 2010 σε Access 2000 | xristosss20 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-06-12 13:56 |
[ Συναρτήσεις ] ΑΘΡΟΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ | vangelis67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-11-11 16:58 |
Η ώρα είναι 20:41.