Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αρίθμηση έκθεσης
Καλησπέρα, Θέλω βοήθεια για να βάλω αρίθμηση σε μια έκθεση, όχι σε υποσέλιδο, συγκεκριμένα να βάλω το νούμερο που θα ξεκινήσει πχ α011 και να τυπώσω 10-20 η 100 σελίδες με δυνατότητα κάθε σελίδα που θα τυπώνετε να παίρνει άλλο αριθμό α012 α013 α014 έστω και αν τυπώσω την ίδια σελίδα 100 φορές, σαν να τυπώνουμε τη φόρμα ενός μπλοκ είσπραξης η τιμολογίου. Επιδή δεν γνωρίσω από γλώσσες προγραμματισμού αν υπάρχει κάποιο υπόδειγμα θα βοηθούσε περισσότερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| |||
| |||
Καλημέρα Στέφανε, καλωσόρισες στην παρέα του φόρουμ. Δοκίμασε το εξής. Τοποθέτησε στην κεφαλίδα σελίδας, στην επιθυμητή θέση, ένα πλαίσιο κειμένου και βάλε στην ιδιότητα «Προέλευση στοιχείου ελέγχου» τον τύπο: = "text" & Format(FirstPage + Page – 1;"000"). Στον τύπο θα αντικαταστήσεις:
Για το παράδειγμά σου ο τύπος είναι: ="α" & Format(11+[Page]-1;"000") Ενημέρωσέ μας αν καλύφτηκες. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο Γιώργο δουλεύει, αλλά όχι όπως το θέλω, έγραψα τον τύπο που έδωσες αλλά όταν τυπώνω την ίδια σελίδα 5 φορές βγάζει το ίδιο νούμερο, εγώ θέλω όταν τυπώνω την ίδια σελίδα πέντε φορές να βάζει να βάζει άλλο νούμερο σε κάθε σελίδα (Νο α1, α2, α3, α4, α5, ενώ εγώ του έχω πει να τυπώσει τη σελίδα 105, έχει κάτι άλλο υπόψη σου. Πάντως σ ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σκτετε : 07-12-11 στις 18:00. |
| |||
| |||
Καλημέρα στην παρέα Στέφανε, στην επισυναπτόμενη ΒΔ, που έγινε σε συνεργασία με τον Τάσο (Διαχειριστή), όταν εκτυπώνουμε μία έκθεση, τα αντίγραφα (αντίτυπα) αριθμούνται. Για την εκτύπωση των εκθέσεων, πρέπει να χρησιμοποιηθεί η φόρμα «frmEnumeratorCopies» και να συμπληρωθούν κατάλληλα τα στοιχεία ελέγχου που περιέχει. Για να αποκτήσουμε πρόσβαση σ’ όλα τα πλαίσια κειμένου, που περιέχει η φόρμα, θα πρέπει πρώτα να επιλέξουμε μία έκθεση στο πτυσσόμενο πλαίσιο. Για να μπορέσουμε να ενσωματώσουμε την παραπάνω δυνατότητα, χωρίς αλλαγές στον κώδικα, σε μια δική μας ΒΔ πρέπει: 1. Να κάνουμε εισαγωγή της φόρμας «frmEnumeratorCopies» και της λειτουργικής μονάδας «mdlFunc». 2. Να προσθέσουμε στην κεφαλίδα σελίδας κάθε έκθεσης ένα πλαίσιο κειμένου και να το ονομάσουμε «CurrEnum». Ελπίζω αυτή τη φορά να καλύφτηκες. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Ένα ευχαριστώ δεν είναι τίποτα δουλεύει τέλεια, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα σε αρίθμηση έκθεσης | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 12-04-16 06:53 |
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία Έκθεσης | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-11-12 17:50 |
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία έκθεσης | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-10-12 10:04 |
[ Εκθέσεις ] Ανανέωση Έκθεσης | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 07-07-11 21:15 |
Μεγιστοποίηση έκθεσης | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-03-11 13:40 |
Η ώρα είναι 21:07.