Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αρχάρια
Καλησπέρα σε όλους!!! Έχω πολλά ερωτήματα αλλά θα ξεκινήσω με το πιο απλό κατά την γνώμη μου.. Λοιπόν προσπαθώ να φτιάξω μια βάση δεδομένων για διαιτολογικό γραφείο που θα ανοίξω Έχω φτιάξει τους πίνακες μου με τους πελάτες και τις διάφορες μετρήσεις Δημιούργησα μια φόρμα για καταχώρηση πελατών δεν ξέρω όμως πως μπορώ να κάνω να εμφανίζεται πανω στο form header το ονοματεπώνυμο του κάθε πελάτη αντίστοιχα Επισυνάπτω και την φορμα μου πως είναι τώρα |
| |||
| |||
Re: Αρχάρια
Υπάρχει απάντηση στο παραπάνω ερώτημα σε άλλο Forum!
|
| |||
| |||
Re: Αρχάρια
Καλημέρα, Αν και απαντήθηκε το ερώτημα όντως σε άλλο Forum άργησα λίγο να απαντήσω, αποδεκτή το λοιπόν η απάντηση που δώθηκε απλά να ενημερώσω πως υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζεται για αισθητικούς λόγους το Ονοματεπώνυμο του πελάτη ως τίτλος της φόρμας - Παραθύρου. Δηλαδή αντί να γράφει η φόρμα Form1 στις ιδιότητες της Φόρμας στο Caption (Στις ιδιότητες της φόρμας στο Tab Μορφή και στην ιδιότητα Λεζάντα δηλαδή) να έχουμε το Ονοματεπώνυμο του τρέχων πελάτη. Το παραπάνω γίνεται με μία γραμμή κώδικα στις ιδιότητες της φόρμας και στο tab "συμβάν" στο πεδίο "στο Τρέχον" εισάγουμε την επιλογή του σύνθετου πλαισίου "διαδικασία συμβάτος". Στο παράθυρο που ανοίγει και στο σημείο που είναι ο cursor κάτω από το Private Sub Form_Current() και πριν από το End Sub γράφουμε : Κώδικας: Me.Caption = Me.ΕΠΩΝΥΜΟ & " " & Me.ΟΝΟΜΑ Φιλικά iliadisk / kon73 |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχάρια κι έχω πελαγώσει... | Dom | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 17-07-15 15:07 |
Η ώρα είναι 21:16.