Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
Φίλοι μου καλησπέρα σας. Στο αρχείο πυ σας επισυνάπτω, έχω φτιάξει μια φόρμα όπου το τελευταίο της πεδίο το ονομάζω Θέση Φόρτωσης .Στη φόρμα αυτή έχω προσθέσει ένα κουμπί εντολής ώστε από το πεδίο Θέση Φόρτωσης να μου αθροίζει μόνο τις εγγραφές (A' Stn.). Δηλαδή το πόσες φορές χρησιμοποιήθηκε η συγκεκριμένη θέση . Θα ήθελα τη βοήθεια σας για το τύπο που πρέπει να χρησιμοποιήσω. Σας ευχαριστώ πολύ |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Βαγγέλη δοκίμασε: =DCount("*";"[2011]";"[ΘΕΣΗ ΦΟΡΤΩΣΗΣ]=""A’ STN.""") Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο καλησπέρα. Πέρασα το <<τύπο>> που μου πρότεινες στη φόρμα μου και δούλεψε τέλεια . Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] IIF με χρήση τελεστή πεδίο τύπου Ναι/Όχι | Φαίη | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-03-12 11:23 |
[ Συναρτήσεις ] ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΥΠΟΥ | vangelis67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-03-12 11:33 |
[ Φόρμες ] Φόρμα τύπου πίνακα | Δημήτρης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-01-12 09:29 |
[Συναρτήσεις] Αναζητηση τυπου.... | steliosx | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-09-10 19:29 |
Φόρμα ημερολογίου (τύπου Outlook - scheduler) | schizo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-06-10 20:03 |
Η ώρα είναι 21:48.