Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σύνδεση Πινάκων σε FrontEnd BackEnd βάση
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει να γράψω κώδικα ώστε να συνδέω πίνακες σε διαφορετικές βάσεις. Η λύση που δίνει ο Τάσος Φιλοξενίδης δεν με καλύπτει. το πρόβλημα σε ένα πίνακα στην FrontEnd με όνομα LocalTbl έχω τους πίνακες που θέλω να συνδέονται, η μορφή του πίνακα είναι η εξής : aa NamePinaka ThesiStonHD πατώντας ένα κουμπί από μια φόρμα να διαβάζει από τον LocalTbl όλους τους πίνακες και να τους συνδέει. ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους! Αγαπητέ Δημήτρη, με ευκαιρία το ζητούμενο σου, δημιούργησα 2 παραδείγματα στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.ms-office.gr/forum/access...in-access.html που πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν. Δοκίμασε και πες μας. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο θέλω σε ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για την πολύτιμη βοήθεια σου, το παράδειγμα σου (εφαρμογή) ήταν πολύ κατατοπιστικό. Σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τον χρόνο που αφιέρωσες. Δημήτρης Γκίκας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Αντιγραφή πινάκων από τρέχουσα βάση σε νέα βάση | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 04-03-16 22:43 |
Σύνδεση πινάκων... | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-01-15 20:06 |
Μεταφορές πινάκων από βάση σε βάση | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 18-04-14 14:14 |
Σύνδεση Πινακων | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 01-06-10 14:57 |
Επανασύνδεση πινάκων FrontEnd BackEnd στην Access | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 11-01-10 09:38 |
Η ώρα είναι 21:37.