Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αναβάθμιση σε SQL
Καλημέρα, Προσπαθώ να βρω τρόπους για να προφυλάξω κάποιες ΒΔ που έχω ούτως ώστε να μην μπορεί κάποιος να αλλάξει τα δεδομένα, τους πίνακες και να μην μπορεί να βλέπει τον κώδικα. Έχω δει- χάριν σε σας από το φόρουμ- τις επιλογές της διάσπασης της ΒΔ και κρυπτογράφησης, 'έχω "κρύψει" τους πίνακες, έχω μετατρέψει την ΒΔ από μορφή *.aacbd σε *.accde. Όμως έχω καταλάβει οτι για να πετύχω την "απόλυτη" ασφάλεια και κρυπτογράφηση μάλλον θα πρέπει να καταφύγω στην Microsoft SQL. Έχω δοκιμάσει να το κάνω αλλά είμαι αρχάριος και έχει ένα σωρό επιλογές και μάλλον άλλα πράγματα θα καταφέρω. Θα επισυνάψω 2 screenshots απο κάποια παράθυρα της SQL καθώς προσπαθούσα να μεταφέρω εκεί την ΒΔ μου, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι επιλογές να βάλω στα εν λόγω ερωτήματα που θέτει η SQL; Επίσης όταν χωρίσω την ΒΔ σε 2 κομμάτια, πιο από τα 2 να χρησιμοποιώ για τις αλλαγές; Έχω βάλει και ένα screenshot σχετικά με το table manager. Πότε χρησιμοποιούμε το table manager, και σε πιο κομμάτι της ΒΔ, της front end ή back end ; Επίσης όταν θα αναβαθμίσω σε SQL, τότε να μεταφέρω την ΒΔ μέσα ακέραια ή να την χωρίσω πρώτα, μετά να την κρυπτογραφήσω, μετά να κάνω την μορφή της σε ACCDE και μετά να την βάλω στην SQL; Τελευταίο: μετατροπή της μορφής ΒΔ σε ACCDE να κάνω πριν να σπάσω σε δυο την ΒΔ ή μετά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Καλημέρα Ανδρέας Α. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναβάθμιση εφαρμογής σε Access | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-01-13 23:05 |
Η ώρα είναι 07:38.