Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Στατιστικός Πίνακας
Φίλοι γειά σας Για άλλη μια φορά κοντά σας, για την βοήθειά σας Έχω φτιάξει πρόγραμμα στην ACCESS και θέλω την βοήθειά σας στο πως θα φτιάξω ένα ερώτημα και μετά πιστεύω πως μπορώ να φτιάξω την έκθεση στην οποία θέλω να φαίνεται το σύνολο των δικαστηρίων που έχει πάρει κάθε Δικαστής-Γραμαμτέας-Εισαγγελέας (κάθε όνομα ξεχωριστά) για ένα χρονικό διάστημα. (βλ. συνημμένο) Πιστεύω να έγινα κατανοητός. Σας ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Καλημέρα στην παρέα Χρήστο στη ΒΔ που επισυνάπτω έχω προσθέσει: 1. Το ερώτημα «Αποφάσεις» το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ως βάση, για τη δημιουργία άλλων ερωτημάτων και εκθέσεων. 2. Την έκθεση «Αποφάσεις» που βασίζεται στο παραπάνω ερώτημα. 3. Το ερώτημα «ΑποφάσειςΑνάΆτομο», που στηρίζεται στο βασικό και δίνει το πλήθος των αποφάσεων ανά άτομο και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πιστεύω, με λίγη προσπάθεια, δε θα συναντήσεις προβλήματα να συνεχίσεις. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 19-11-11 στις 13:24. Αιτία: λάθος συνημμένου |
| |||
| |||
Φίλοι μου γειά σας και σε σένα Γιώργο ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Λοιπόν αυτό που ήθελα ήταν να φαίνεται το Σύνολο των Δικαστηρίων και όταν εννοούσα το Σύνολο εννοούσα: Όπως φαίνεται και στο ερώτημά σου Αποφάσεις Το Δικαστήριο στις 10/10/2007 έχει (9) εγγραφές με Δικαστή τον Ιωάννης, Γραμ. τον Χρήστο και Εισαγγ. τον Χριστ. και Το Δικαστήριο στις 7/11/2007 έχει (6) εγγραφές με Δικαστή την Βικτωβρία, Γραμ. τον Χρήστο και Εισαγγ. τον Χριστ. άρα το\ ΣΥΝΟΛΟ είναι Δικαστές: Ιωάννης (1) & Βικτωρία (1), Γραμματέας:Χρήστος (2) & Εισαγγ: Χριστ.(2), δηλαδή κάθε δικάσιμος το πλήθος να είναι (1) για κάθε Διακαστή, Γραμματέα και Εισαγγ. Έκανα μια προσπάθεια επάνω στα δικά σου άλλαξα το άθροισμα σε πλήθος αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Πάντως και αυτά που μου έφτιαξες να είσαι σίγουρος ότι κάπου θα μου χρειαστούν. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. |
| |||
| |||
Καλημέρα στην παρέα Χρήστο, νόμισα ότι ζητούσες τον αριθμό των υποθέσεων (ID), που χειρίστηκε κάθε παράγοντας της δίκης (Πρόεδρος, Εισαγγελέας, Γραμματέας). Μάλλον όμως ζητάς τον αριθμό των ημερομηνιών, που είχαν δικαστήριο (δικασίμων;). Στη ΒΔ που επισυνάπτω θα βρεις τα ερωτήματα «Δικάσιμες» και «ΔικάσιμεςΑνάΆτομο». Πιστεύω θα σε καλύψουν. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Φίλοι μου γειά σας. Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, λίγο που το είδα μάλλον με καλύπτει και λέω μάλλον γιατί δεν καταπιάστηκα πολύ με αυτό το θέμα, γιατί δούλευα το θέμα με την επαλήθευση. Αύριο που θα έχω περισσότερο χρόνο θα το δώ και θα σου πω. Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου |
| |||
| |||
Φίλε Γιώργο γειά σου Σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σου και τον χρόνο σου. Κάνει την δουλειά για την οποία σου ζήτησα. Θα προσπαθήσω να την τροποποιήσω και αν κολλήσω θα σας ξαναζητήσω βοήθεια Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σου |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 21:59 |
[Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-06-13 11:19 |
Πίνακας σε υποφόρμα | nafnaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-10-12 21:36 |
[Γενικά] Πίνακας Καυσίμων | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 30-09-12 12:35 |
[Γενικά] Πίνακας υποσυνόλων | Αρχάριος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-07-12 12:52 |
Η ώρα είναι 08:25.