Ανανέωση ιστοσελίδας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-10-09, 12:14
ChryssaV
Guest

Προεπιλογή Πρόβλημα με Access 2007...

Καλημέρα σε όλους...Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με την Access 2007 (SP1) το οποίο έχει ως εξής:
Έχω μια εφαρμογή που είναι φτιαγμένη σε Access 2000 και δουλεύει μια χαρά.
Όταν την ανοίξω με Access 2007 παρουσίαζει πρόβλημα με μια φόρμα (και πιστεύω το κάνει με όλες) που είναι της μορφής Header-Detail, δηλαδή έχω πχ Header με στοιχεία Τιμολογίου και Detail τα στοιχεία των Ειδών που εμφανίζονται με subform.
Η subform έχει συνδεθεί με την Header με master-child ένα πεδίο που είναι το μοναδικό ID του τιμολογίου.
Ως εδώ καλά.
Το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίξω τη φόρμα αυτή και μετά πάω απλώς να την κλείσω, αφενός με ρωτάει να κάνω save την header φόρμα και όλες τις subform και το σημαντικότερο όταν κάνω save μου αλλάζει τα properties των subforms με τα AllowAdditions,AllowEdits,AllowDeletions σε ΝΟ (από YES που ήταν).
Όταν κάνω break στον κώδικα μου χτυπάει στο Close error "Property not found".

Έψαξα στον γουγλη, αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς να με βοηθήσει???
Thanks in advance

Υ.Γ.Στην Access 2007 έβαλα και Trusted Location το directory που δουλεύω, αλλά δεν έπαιξε... :(
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα με combo box access 2007 ΑΛΕΞΙΑ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 29-12-13 19:56
Πρόβλημα με την αναζήτηση εγγραφών στην ms access 2007-2010 lefterisg Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 23-02-12 09:36
Access 2003 Vs Access 2007 Free_Ghost Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 21-02-10 21:07
Απενεργοποίηση της Ασφάλειας Μακροεντολών σε Access 2003 και Access 2007 Ms-Office-Development Team Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 28-11-09 18:16

Η ώρα είναι 21:20.