Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημιουργία Πίνακα Βαθμολογίας
Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ μέσα απο μια φόρμα όπου περνώ τα στοιχεία μιας αγωνιστικής περιόδου ενός ερασιτενχικού σωματείο, να μπορώ να βγάλω σε φύλο xlς την βαθμολογία με σειρά όπως όνομα ομάδας, αγώνες νίκες, ισσοπαλίες ήττες, τέρματα υπέρ, τέρματα κατά, βαθμοί. Η στοίχιση θα γίνεται με βάση την τελευταία στήλη (βαθμοί) και στη συνέχεια ανάλογα με τους αγώνες τις νίκες ισσοποαλίες, ήττες και τα γκόλ υπέρ και κατά. αυτά ξέρω πως να τα κάνω στο xls δεν ξέρω πως μπορώ να τα πάρω απο την φόρμα που τα καταχωρώ. Ευχαριστώ για την συνεργασία. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Πρότυπα] Πίνακες βαθμολογίας συνθέτων | Spirosgr | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 26-08-16 06:06 |
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 19-01-16 12:40 |
Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 13:53 |
[Excel07] Δημιουργία πίνακα | foteini | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 08-02-13 15:15 |
Δημιουργία και Διαγραφή Πίνακα... | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 15-02-10 07:02 |
Η ώρα είναι 21:13.