Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ιδιότητες εκκίνησης εφαρμογής
Καλησπέρα, δεν έβρισκα απάντηση στα θέματα που ήδη υπάρχουν. Έχω κάνει στην εκκίνηση τις επιλογές να μην εμφανίζονται μενού και γραμμές εργαλείων και τώρα δεν μπορώ να σχεδιάσω τίποτα. Το ξέρω πως είναι ηλίθιο αυτό που έκανα, και πιστεύω πως θα υπάρχει κάποιος τρόπος. Αν έχει απαντηθεί παρακαλώ στείλτε μου το όνομα του θέματος. Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα σε όλους! Δημήτρη, άνοιξε την εφαρμογή κρατώντας πατημένο το πλήκτρο SHIFT. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Λύση - οκ
Συγνώμη για την ταλαιπωρία, δεν βρήκα κανονική λύση, απλά αντέγραψα όλα τα στοιχεία της βάσης σε μια νέα και είμαι εντάξει (εισαγωγή από τη νέα έκανα)
|
| |||
| |||
Φυσικά αυτή είναι η εύκολη και προφανής λύση, απλά έπαθα ένα μικρό σοκ που τα έχασα όλα, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεγιστοποίηση φόρμας με απόκρυψη εκκίνησης της access 2010 | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-07-15 20:46 |
Ιδιότητες access | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-01-15 21:11 |
[Excel07] Φύλλο Εκκίνησης | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-11-11 22:23 |
[ Φόρμες ] Εφέ Εκκίνησης σε Αρχική Φόρμα | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-10-11 00:17 |
ΚΥΛΙΟΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 25-02-11 15:48 |
Η ώρα είναι 09:40.