Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Εισαγωγή Στοιχείων από ένα πλαίσιο κειμένου

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-10-09, 19:13
Ghost_carp
Guest

Προεπιλογή Εισαγωγή Στοιχείων από ένα πλαίσιο κειμένου

Με προβλημάτησε αρκετά και δεν το κατάφερα τελικά.

Εχω έναν πίνακα που σε κάθε κώδικα έχει 10 πεδία στα οποία εισάγω στοιχεία εγώ, το θέμα είναι πώς στην φόρμα πρέπει να φτιάξω 10 πλαίσια κειμένου ώστε να εισάγω σε κάθε πεδίο του συγκεκριμένου κωδικού...

Αυτά τα δέκα πλαίσια όμως δεν χτυπάν καλά στο μάτι και μπερδεύεσαι..
Θα ήθελα εάν γινόταν εύκολα γιατί είμαι και άσχετος να εισάγω από ένα πλαίσιο κειμένου και αυτό να ελένχει στη σειρά τα πεδία, και μόλις βρεί άδειο πεδίο στον συγκεκριμένο κωδικό να καταχωρή την εγραφή...

Είναι εφικτό ???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-10-09, 20:09
Meteora
Guest

Προεπιλογή Re: Εισαγωγή Στοιχείων από ένα πλαίσιο κειμένου

Καλησπέρα...
Η φόρμα δεν "πατάει" πάνω στον πίνακα;
(Όταν έφτιαξες τη φόρμα έκανες μια κενή φόρμα και την φόρτωσες μετά με πλαίσια κειμένου των οποίων τις τιμές θέλεις να αποδώσεις σε πεδία ; Δεν θέλεις αντιστοιχία συγκεκριμένου πλαισίου με συγκεκριμένο πεδίο, αλλά πλαισίου με κάποιο κενό πεδίο ; ...;;;;;)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-10-09, 20:35
Ghost_carp
Guest

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Meteora
Δεν θέλεις αντιστοιχία συγκεκριμένου πλαισίου με συγκεκριμένο πεδίο, αλλά πλαισίου με κάποιο κενό πεδίο ; ...;;;;;)
Ακριβώς αυτό που είπες.. Θέλω αντιστοιχία πλαισίου με 10 πεδία και όταν κάνω την εγραφή να βλέπει κατα σειρά πιο από τα 10 είναι άδειο και εκεί να εναποθέτει την εγγραφή..

Μήπως είναι λίγο χαζό ???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-10-09, 18:21
Meteora
Guest

Στο after-update της εισαγωγής (πχ Κείμενο12) βάλε κώδικα που να ελέγχει αν ειναι κενό ή όχι ένα πεδίο
If isNul(pedio1) then pedio1 = Κείμενο12: Exit sub
κ.ο.κ
Πρόσθεσα την Exit sub, διότι επιθυμώ να γεμίσει ένα πεδίο με το περιεχόμενο που εισάγω στο Κείμενο12 και όχι και τα υπόλοιπα που ειναι κενά!
Κάποιες φορές πάμε απο Καλαμπάκα στην Θεσσαλονίκη μέσω ...Σάμου! Δεν ξέρω ποια διαδρομή ακολουθείς αλλά δες πως θα την χαρείς
Φιλικά
Νίκος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-10-09, 21:07
Ghost_carp
Guest

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε Νίκο..

Είχα τόσες δουλειές που δεν πρόλαβα ουτε να μπώ να ειδώ, σύντομα θα το δοκιμάσω

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Meteora
Κάποιες φορές πάμε απο Καλαμπάκα στην Θεσσαλονίκη μέσω ...Σάμου! Δεν ξέρω ποια διαδρομή ακολουθείς αλλά δες πως θα την χαρείς
Φιλικά
Νίκος
Ομολογώ πώς δεν το κατάλαβα. :roll:
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-10-09, 21:09
Meteora
Guest

Καλησπέρα
Για την αποφυγή κάθε ίχνους ...παρεξήγησης.
Όταν ασχολείσαι με προγραμματισμό είναι δυνατόν να πετύχεις κάτι ακολουθώντας μια πορεία μεγάλη (γράφεις δηλ. αρκετό κώδικα -μάλλον άχρηστο για μια άλλη εφαρμογή), σε σχέση με κάποιον άλλο πιο έμπειρο απο σένα. Κάποτε όταν θα βλέπεις τις πρώτες σου εφαρμογές θα σκέπτεσαι "τί έκανα" εδώ πέρα. Λοιπόν! Με αυτές τις πορείες θα διαμορφωθεί σε σένα το στυλ που θα έχεις στο μέλλον σχετικά με τον προγραμματισμό.
Νάσαι καλά
Φιλικά Νίκος
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[VBA] Ομαδική εισαγωγή στοιχείων steliosgr Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 23-07-16 00:20
[Συναρτήσεις] Εισαγωγή συνάρτησης σε πλαίσιο κειμένου perikles Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 08-05-14 13:11
[Γενικά] Πλαίσιο κειμένου Activex gfevran Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 20-01-14 11:46
[ Φόρμες ] Ενημέρωση πλαίσιο κειμένου ΚΩΣΤΑΣ2 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 20-06-11 21:27
Εισαγωγή εξωτερικών στοιχείων σε access PanosPan Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 13-01-11 01:24

Η ώρα είναι 20:48.