Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Φίλοι μου καλησπέρα σας Στο μήνυμα μου σας επισυνάπτω ένα τμήμα από μια ΒΔ όπου καταγράφεται η ημερησία κίνηση κάποιων πλοίων για τη φόρτωση προϊόντων . Επίσης σας επισυνάπτω ένα ερώτημα με τίτλο [ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΥ] όπου εκεί έχω περάσει τα πεδία [ΗΜΕΡ/ΙΑ ΠΛΕΥΡΗΣΗΣ] – [ΩΡΑ ΠΛΕΥΡΗΣΗΣ]-[ΗΜΕΡ/ΙΑ ΑΝΧΩΡΗΣΗΣ]-[ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ] Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος στο ερώτημα [ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΥ] να προσθέσω ένα πεδίο όπου θα υπολογίζω τη διάρκεια ελλιμενισμού του κάθε πλοίου λαμβάνοντας υπόψη τις ημερομηνίες και τις ώρες ΠΛΕΥΡΗΣΗΣ και ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ και το αποτέλεσμα να είναι σε μορφή ωω;λλ Σας ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
Καλημέρα Βαγγέλη στο ερώτημά σου δοκίμασε αυτό: ΔΙΑΡΚΕΙΑ:Int((([ΗΜΕΡ/ΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ]+[ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ])-([ΗΜΕΡ/ΙΑ ΠΛΕΥΡΗΣΗΣ]+[ΩΡΑ ΠΛΕΥΡΗΣΗ]))*24) & ":" & Format((([ΗΜΕΡ/ΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ]+[ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ])-([ΗΜΕΡ/ΙΑ ΠΛΕΥΡΗΣΗΣ]+[ΩΡΑ ΠΛΕΥΡΗΣΗ]));"λ") Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 07-11-11 στις 06:37. |
| |||
| |||
Νάσο καλημέρα. Έκανα copy/paste ,του τύπου που μου έδωσες ,στο ερώτημα και δούλεψε άψογα . Σε ευχαριστώ πολύ για τη πολύτιμη βοήθεια σου |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμός φπα | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-03-15 19:10 |
Η ώρα είναι 09:28.