Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βοήθεια με άσκηση σε Βάση δεδομένων
Έχει μια φίλη μου μια εργασία για αύριο και δε ξέρει να τη κάνει. Εγώ από βάσεις δε θυμάμαι τίποτα.. Παραθέτω την άσκηση και όποιος ξέρει ας βοηθήσει.. Δεν είναι δύσκολη αλλά εγώ δε θυμάμαι τίποτα. Ευχαριστώ Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 03-11-11 στις 19:05. Αιτία: Μετατροπή συνημμένης εικόνας σε κείμενο. |
| |||
| |||
εφτασα μεχρι εδω..
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Γιώργο! Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις αυτό: Επαφές - Πρότυπα - Office.com ή αυτό (πρότυπο στα αγγλικά): Contact management database - Templates - Office.com Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει αρκετά Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Παράθεση:
|
| |||
| |||
Φίλε Τάσο αν μπορείς ρίξε μια ματιά και πες μου πως να περάσω αυτό το κομμάτι στον πίνακα Κώδικας: Επιπλέον, ο κάτοχος θα μπορεί να αποθηκεύει στοιχεία που αφορούν συναντήσεις με κάθε μια από τις επαφές του. Για μία συνάντηση ο κάτοχος της ατζέντας μπορεί να δηλώσει ποιες επαφές θα συμμετέχουν, την ημέρα και ώρα της συνάντησης καθώς και μία σύντομη περιγραφή που θα περιέχει το μέρος της συνάντησης ή άλλες πληροφορίες. Η ώρα της συνάντησης θα αποθηκεύεται στην 24ωρη μορφή ώρες:λεπτά (π.χ. 17:30 για «πέντε και μισή το απόγευμα»). |
| |||
| |||
εφτιαξα αυτο μονος μου.Το μονο που μου λειπει ειναι τα ερωτηματα. Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει και ας μου πει αν ειναι σωστη. Ευχαριστω
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Γιώργο! Ο Γιώργος ( kapetang ) και εγώ φτιάξαμε και σου επισυνάπτουμε ένα παραδειγματικό αρχείο για διαχείριση επαφών όπως περιγράφεται στο αρχικό σου μήνυμα. Νομίζω ότι με λίγη μελέτη θα μπορέσεις να το προσαρμόσεις (αν χρειαστεί) στις ανάγκες σου. Καλή συνέχεια! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Παράθεση:
|
| |||
| |||
Παράθεση:
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Οι "διπλές σχέσεις" δημιουργήθηκαν από την Access όταν κατά τη σχεδίαση των πινάκων προσθέσαμε τα πεδία αναζήτησης (ComboBox). Δεν είναι αναγκαίες και μπορούν να διαγραφούν. Στη βάση δεδομένων που επισυνάπτουμε αφαιρέσαμε τις περιττές σχέσεις πινάκων. Φιλικά Τάσος
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 01-02-13 20:34 |
[Συναρτήσεις] Μία καλή άσκηση | JSARAK2001 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 38 | 10-05-12 09:54 |
Βοήθεια με σχεσιακή βάση δεδομένων | ΑΓΓΕΛΙΚΗ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-01-12 23:44 |
Βοήθεια για την βάση μου | Τακης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-04-10 19:54 |
Βοήθεια για να κανω ομορφη τη βαση μου | NIC | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 29-08-09 13:38 |
Η ώρα είναι 08:36.