Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή
Καλησπέρα σέ όλους τους φίλους Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το πάτημα κουμπιού εντολής της φόρμας T_Booking θέλω να μεταφέρω με μακροεντολή <Ενημέρωση> τα δεδομένα απο το πεδίο GuestName της φόρμας T_Booking στο πεδίο GuestName της φόρμας F_DataEntrySub_A η οποία και είναι υποφόρμα της F_DataEntryMain Στην μακροεντολή έχω βάλει άνοιγμα της φόρμας F_DataEntryMain και ορισμό τιμής: Στοιχειο [Forms]![F_DataEntryMain]![F_DataEntrySub_A].[Form].[GuestName] Εκφραση [Forms]![T_Bookings]![GuestName] Γνωρίζει κάποιο μέλος τι πρέπει να κάνω ή την διόρθωση αν γίνεται.Ανεβάζω συνημμένο. Φιλικά?Αλέξανδρος |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα 1. Φτιάχνεις μια public μεταβλητή στη module M_01 Κώδικας: Public varepiteto As String Κώδικας: Private Sub Form_Current() varepiteto = Me.GuestName End Sub Κώδικας: Private Sub GuestName_GotFocus() Me.GuestName = varepiteto End Sub Με εκτίμηση Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Διέγραψε τη μακροεντολή... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 24-10-11 στις 19:49. |
| |||
| |||
Eυχαριστώ Νίκο Δουλεύει έτσι Εχω βάλει και την μακροεντολή με το άνοιγμα της φόρμας για να ανοίγει η μεταφερόμενη φόρμα αλλά πρέπει να κάνω κλικ πάνω στο πεδίο για να εμφανίσει το όνομα στο πεδίο της μεταφερόμενης φόρμας. Με εκτίμηση Αλέξανδρος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Υποφόρμες ] Πρόβλημα με δευτερεύουσα φόρμα | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-02-13 20:50 |
[ Φόρμες ] Χρήσιμη Μακροεντολή σε Φόρμα! | dream-garden | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-12-12 19:32 |
Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 10:08 |
Πρόβλημα με συνεχή φόρμα | pm4698 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-03-10 21:44 |
Πρόβλημα με φόρμα | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 20-02-10 00:48 |
Η ώρα είναι 19:42.