Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μετατροπή Έκθεσης σε άλλο τύπο αρχείου
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το Forum μέσα σε όλα τα προβήματα που μας απασχολούν τον τελευταίο καιρό για να τα ξεχνάμε. Με αφορμή σε σχέση με ένα παλαιότερο θέμα που έχει τεθεί στο forum, δηλαδή καταπόσο μια έκθεση σε access μπορεί να μετατραπεί σε έναν άλλο τύπο αρχείου δηλαδή σε doc ή pdf χρησιμοποίησα τους παρακάτω κώδικες τον Νίκου(Meteora) για την μετατροπή της έκθεσης σε μια κοινή λειτουργική μονάδα 1. σε PDF Private Sub command1_Click() DoCmd.OutputTo acReport, "όνομα_έκθεσης ", acFormatPDF, "c:\.pdf", True End Sub 2.σε WORD Private Sub command1_Click() DoCmd.OutputTo acReport, "όνομα_έκθεσης", acFormatDOC, "c:\.doc", True End Sub Και στις δύο περιπτώσεις δεν μου κάνει την μετατροπή. Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να μας πει κάτι σχετικό; Ανεβάζω και ένα ενδεικτικό πρδ. Φιλικά Τζίμης |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Στα αρχεία δεν έδωσες όνομα! Αντί c:\.doc γράψε c:\tzimis.doc με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Νίκο ευχαριστώ.Δεν έχω ξαναδεί τόσο γρήγορη απάντηση.Η μετατροπή σε word έγινε.Σε pdf δεν μου ανοίγει το αρχείο.Το δημιουργεί αλλά δεν το ανοίγει.Μου γράφει ότι ή δεν αναγνωρίζει τον συγκεκριμένο τύπο αρχείου ή το αρχείο είναι κατεστραμμένο.Μήπως κάτι γίνετε με την έκδοση του Acrobat.Tην 9 έχω. Να είσαι καλά |
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους! Φίλε μου Τζίμη, η μετατροπή έκθεσης σε αρχείο *.pdf υποστηρίζεται από εκδόσεις Access νεότερες της 2003. Αν διαθέτεις κάποιον PDF Printer θα μπορούσες να εξάγεις τις εκθέσεις σου σε μορφή *.pdf. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Ευχαριστώ Taso. Καλή σου μέρα |
| |||
| |||
Καλησπέρα Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αποστολή report σε word. Ενώ η εντολή DoCmd.OutputTo acReport, "όνομα_έκθεσης", acFormatDOC, "c:\.doc", True δουλεύει κανονικά δεν στέλνει ένα μικρό γραφικό. Για την ακρίβεια το εθνόσημο σε υπηρεσιακό έγγραφο αδείας. Μήπως υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; Σας ευχαριστώ πολύ |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Γιώργο, η έξοδος γραφικών από έκθεση της Access υποστηρίζεται μόνο σε ορισμένες μορφές όπως *.snp, pdf, xps και γενικότερα στην εκτύπωση. Στο ερώτημα σου υπάρχει λύση με χρήση VBA αλλά προϋποθέτει αρκετές γνώσεις προγραμματισμού πάνω στα αντικείμενα του Microsoft Office καθώς και πολλές δοκιμές. Πιο απλό, πιο γρήγορο και πιο ακριβές στη διάταξη σελίδας είναι να δημιουργήσεις ένα έγγραφο Microsoft Word που αφού το μορφοποιήσεις κατάλληλα μπορείς με τη μέθοδο συγχώνευσης αλληλογραφίας να αντλείς δεδομένα από το ερώτημα ή τον πίνακα της Access που βασίζεται η έκθεση σου. Αν χρειαστείς βοήθεια πάνω σ αυτό, βάλε το ερώτημα σου σε ένα νέο θέμα στην ενότητα Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Μετατροπή formulas σε τύπο πίνακα | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-04-16 08:11 |
Μετατροπή αρχείου access σε mde. | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-09-13 18:04 |
[VBA] Μετατροπή Αρχείου Ecxel σε XML | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-03-13 12:15 |
[VBA] Μετατροπή περιεχομένου κελιού σε hyperlink για άλλο κελί | ΓιάννηςΔ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-10-12 17:34 |
[ Εκθέσεις ] Μετατροπή έκθεσης σε PDF | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 16-08-11 10:34 |
Η ώρα είναι 06:35.