Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ
Παιδια καλη σας μερα, Εχω φτιαξει μια εκθεση που την εχω συνδεσει με ενα πινακα. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν την τρεξω και της δωσω εκτυπωση στα details μου εμφανιζει π.χ 18 γραμμες δεδομενων ενω η σελιδα μπορει να χωρεσει τουλαχιστον αλλες 10 γραμμες. Εχω πειραξει την εκθεση , εχω πειραξει τα περιθωρια σε γενικες γραμμες εχω πειραξει πολλα πραγματα αλλα αυτη επιμενει να εμφανιζει λιγοτερες γραμμες απ οτι χωραει η σελιδα. Εχει καποιος καποια ιδεα τι κανω λαθος? |
| |||
| |||
Re: ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ
Φίλε Deminio καλησπέρα, Σίγουρη λύση είναι η αποστολή της βάσης για να δούμε τι φταίει, ωστόσο μπορείς και να δεις μήπως και φιλτράρει το report εγγραφές, στις ιδιότητες της αναφοράς (Δεδομένα - Φίλτρο), η στο κάλεσμα της αναφοράς με την παράμετρο του φίλτρου στο docmd.openreport ωστόσο μπορεί να είναι και στις ιδιότητες ομαδοποίησης της αναφοράς. Εν ολίγης αρκετά μπορεί να είναι, δοκίμασε αυτά και αν μπορείς στέλνεις και την βάση να το δούμε καλύτερα. Φιλικά iliadisk / kon73 |
| |||
| |||
Προσπαθω να βαλω ενα αρχειο για να το δειτε και μου βγαζει το παρακατω μηνυμα Temporary folder could not be found. Please check your PHP installation. Τι ειναι αυτο? |
| |||
| |||
Φίλε Deminio, Δοκίμασε τώρα όπου λογικά από ότι δοκίμασα θα σε αφήσει να ανεβάσεις αρχείο αρκεί αυτό να είναι zip,rar κλπ. Φιλικά iliadisk/kon73 |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Διαχωρισμός κειμένου γραμμές Excel | Miltos100 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-05-22 13:48 |
[Γενικά] Πως επαναφέρω τις γραμμές στα κελιά; | bill971 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-04-15 10:23 |
[Μορφοποίηση] Περιορισμός πρόσβασης σε στήλες και γραμμές | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-01-14 20:50 |
[ Ερωτήματα ] Iff και επιπλέον ορίσματα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-03-10 23:03 |
Η ώρα είναι 21:12.