Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα!!! Αυτό ακριβώς έξαχνα και ειμαι σιγουρη οτι θα φανει χρήσιμο και σε άλλους. Παρατήρησα κάτι όμως, όταν κάνεις μια νέα εγγραφή αυτοκινήτου δεν υπάρχει αμέσως στο πλαίσιο λίστας βγήκα και ξαναμπήκα για να μου την εμφανίσει.Έβαλα ένα κουμπί για αποθήκευση εγγραφής στη φόρμα αλλά και πάλι δεν εμφανίστηκε η εγγραφή. Πως ακριβώς λειτουργεί? |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους! Αγαπητή Νίκη, χαίρομαι που βρήκες λύση στο θέμα σου. Όσο για τη λύση που σου πρότεινα δεν βρίσκει μόνο τον πελάτη αλλά και την εγγραφή του αυτοκινήτου που αντιστοιχεί στον πελάτη (όποια και αν έχει επιλεγεί από το σύνθετο πλαίσιο). Κάτι δεν έκανες καλά... Δείτε το παράδειγμα. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας, αγαπητέ Τάσο έχεις δίκιο εγώ είχα κάνει λάθος το δοκίμασα πάλι και εντοπίζει ακριβώς την εγγραφή που επέλεξα. ![]() |
| ||||
| ||||
![]()
Άνθρωποι είμαστε... Για να ενημερώνεται το σύνθετο πλαίσιο μετά από κάθε προσθήκη ή επεξεργασία δεδομένων θα πρέπει: Στο συμβάν "Μετά την ενημέρωση" της υποφόρμας να χρησιμοποιήσεις τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Private Sub Form_AfterUpdate() Me.Parent.cboNumCar.Requery End Sub Κώδικας: Private Sub Form_AfterUpdate() Me.cboNumCar.Requery End Sub Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστωωωωωω!!! |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ πολύ και εγώ. Με βοήθησατε πάρα πολύ
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φόρμα με υποφόρμα και κώδικας για εκτέλεση εντολής μέσω της υποφόρμας | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-01-15 21:31 |
[ Φόρμες ] άνοιγμα φόρμας με υποφόρμα | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-09-14 16:24 |
Ενημέρωση Πεδίου Δευτερεύουσας Φόρμας μέσω Βοηθητικής Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-04-12 19:18 |
Συγχρονισμός Φόρμας με υποφόρμα | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-01-12 21:32 |
[ Υποφόρμες ] Σύνδεση κυρίως Φόρμας με Υπόφορμα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-11-10 15:39 |
Η ώρα είναι 00:20.