Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αλλαγή πτώσης στην έκθεση.
Καλημέρα σε όλους. Έχω μια φόρμα με τα πεδία : eponimo, onoma , patronimo , mitromino. Η καταχώρησή μου έχει ως εξής : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΑΡΙΑ Πως μπορώ, αν γίνεται αυτό, στην έκθεσή μου να έχω : eponimo: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ onoma: ΓΕΩΡΓΙΟ patronimo: ΝΙΚΟΛΑΟΥ mitronimo: ΜΑΡΙΑΣ Ευχαριστώ. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Μιά λύση είναι να γράφεις στην βάση σου και τις κλήσεις που θες! Αυτό γίνεται με ένα αυτόματο τρόπο και η προτεινόμενη έκφραση να μπορεί να διορθωθεί ευχερώς. Γράφεις : Φιλοξενίδης και στο After update του πεδίου γράφεις ένα κώδικα που κόβει το τελευταίο γράμμα, οπότε σε ένα άλλο πεδίο γράφει Φιλοξενίδη. Γράφεις: Λίτκε οπότε σε προτείνει Λίτκ και εσύ διορθώνεις σε Λίτκε! Ότι πιο απλό! (Αυτή η τεχνική εμφανίζεται στον ΝΕΣΤΩΡΑ που έχουμε στα Σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης στην πατρίδα μας) Καλή συνέχεια Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Νίκο σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Απλά πίστευα ότι υπάρχει κάποιος κώδικάς που κάνει αυτή την αλλαγή. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] ενοποιηση δεν πεδίων στην εκθεση | ramnikos71 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-07-16 20:44 |
[ Εκθέσεις ] Μέτρημα εγγραφών στην έκθεση | alekara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 17-01-13 15:31 |
[VBA] Αλλαγή χρώματος κελιού στην περίπτωση που | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-03-11 16:20 |
Επιμέρους σύνολα στην Έκθεση | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-02-10 09:13 |
[ Εκθέσεις ] Ενσωμάτωση δύο στοιχείων απο πίνακα στην έκθεση | Melisson | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-01-10 00:24 |
Η ώρα είναι 14:30.