Ανανέωση ιστοσελίδας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-09-11, 18:29
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Πρόβλημα με Βάση Access

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την πολύ καλή δουλειά που κάνει
Γράφω πρώτη φορά για να με βοηθήσετε λίγο και εμένα
Έχω ξεκινήσει να φτιάχνω μια βάση για καταγραφή ωρών λειτουργίας μηχανών
Έχουμε λοιπόν τα εξής 22 μηχανές όπου στην κάθε μια πρέπει να γραφτούν οι ώρες λειτουργίας σε 19 υποσημεια, μια φορά τον μηνά μετράμε της ώρες εργασίας τους , η κάθε μηχανή προφανώς μπορεί έχει διαφορετικές ώρες εργασίας αλλά το κάθε σημείο της μηχανής της ίδιες με αυτές που έχει δουλέψει η μηχανή.
Ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησα είναι με μια φόρμα (tab) της μηχανής και σε κάθε tab της φόρμας τα σημεία σαν υποφόρμα
Θέλω σε κάποιο σημείο να βάζω αριθμό ωρών και ημερομηνία και να ενημερώνονται οι υποφορμες αυτόματα προσθέτοντας μια εγγραφή προσθετική στης προηγούμενες μετρήσεις
Δεν ξέρω αν σας έδωσα να καταλάβετε αν θέλετε ανεβάζω αυτό που έχω φτιάξει μέχρι τώρα αν θέλει κάποιος μιλάμε και μέσω Skype για περισσότερες διευκρινίσεις

Ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-09-11, 19:08
Το avatar του χρήστη Meteora
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Καλησπέρα

Καλώς μας ήλθες αγαπητέ Γιώργο.

Κάνε μια συμπύκνωση - επιδιόρθωση σε ότι έχεις φτιάξει. Συμπίεσέ το (Zip) και πες μας σε ποιό σημείο έχεις πρόβλημα.
Τα λέμε...

Με εκτίμηση

Νίκος Δ.

ΥΣτερολόγιο: Το Forum στηρίζεται σε ανοιχτές συζητήσεις και σε δουλειές των μελών του αποκλειστικά! Συζήτηση μέσω Skype δεν συνηθίζεται. Δίνεται όμως στα μέλη η δυνατότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους με όποιο τρόπο θέλουν...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-09-11, 19:27

Προεπιλογή

οπως γραφω και στο αρχικο ειναι 22 μηχανες με 19 διαφορετικα σημεια θελω ας ποθμε σην κεντρικη φορμα τ6ης καθε μηχανης να βαζω ημερομινια και ωρες και να προστιθετε μια εγγραφη στο καθε σημειο της μηχανης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: accdb Μηχανες.accdb (808,0 KB, 19 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-09-11, 19:56
Συντονιστής

Προεπιλογή

Πριν γράψω ό,τι είδα, να ρωτήσω: Γιατί έχεις σε όλους τους πίνακες τα ίδια πεδία 1Α, 2Α,... έως 9Α ; Τι θα βάλεις μέσα σε αυτά;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-09-11, 20:38

Προεπιλογή

φαντάσου ενα κινητηρα με 8 κηληνδρους τυπου οπου V οπου Α η μια πλευρα οπου Β η Δευτερη μιλαω για τα ονοματα των πινακων. για να παρεις μια γευση του τι θελω να κανω άνοιξε την φορμα καταχωρισεις στο ταβ Υπερπληρωτης Α και πατα το κουμπι υπολογισμος
απλα σε καπιουσ πινακες β αντι για 1α ειναι 1β
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-09-11, 21:16
Συντονιστής

Προεπιλογή

Δεν απαντάς σε ό,τι σε ρωτάω. Δεν με ενδιαφέρουν -τώρα- οι υπολογισμοί.
Η βάση σου έχει τα "μαύρα της τα χάλια". Χωρίς σωστή βάση ξέχνα τη συνέχεια.

Καλό μας βράδυ...

Νίκος Δ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-09-11, 21:31

Προεπιλογή

σε τι δεν απάντησα ????
Παράθεση:
Έχουμε λοιπόν τα εξής 22 μηχανές όπου στην κάθε μια πρέπει να γραφτούν οι ώρες λειτουργίας σε 19 υποσημεια, μια φορά τον μηνά μετράμε της ώρες εργασίας τους , η κάθε μηχανή προφανώς μπορεί έχει διαφορετικές ώρες εργασίας αλλά το κάθε σημείο της μηχανής της ίδιες με αυτές που έχει δουλέψει η μηχανή.
Καλο Βραδυ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-09-11, 10:58
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή

Καλημέρα στην παρέα

Γιώργο, ο Νίκος, προκειμένου να σου υποδείξει κάποιες βελτιώσεις στη σχεδίαση της βάσης σου, σου έκανε την ερώτηση.
Παράθεση:
Πριν γράψω ό,τι είδα, να ρωτήσω: Γιατί έχεις σε όλους τους πίνακες τα ίδια πεδία 1Α, 2Α,... έως 9Α ; Τι θα βάλεις μέσα σε αυτά;
Αντί να του απαντήσεις αναλυτικά τι θα καταχωρείς σε κάθε πεδίο δίνεις την παρακάτω άσχετη απάντηση.
Παράθεση:
σε τι δεν απάντησα ????

Παράθεση:
Αν πραγματικά θέλεις βοήθεια θα πρέπει να διαβάζεις προσεκτικά τα μηνύματα όσων προσφέρονται να σε βοηθήσουν και να τους δίνεις τις αναγκαίες διευκρινίσεις.

Φιλικά/Γιώργος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 15-09-11 στις 19:49. Αιτία: διαγραφή λέξης δίνεις
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-09-11, 16:25
Συντονιστής

Προεπιλογή

Γιώργο μου Καλημέρα

Έχω την υποψία οτι με δύο πίνακες ο νεοφερμένος στο Forum φίλος μας θα βρει λύση! Αλλά οι νέοι σε ηλικία είναι ανυπόμονοι ... και βλέπουν τα πράγματα μόνο από τη σκοπιά τους.
Πρόθεσή μου ήταν να βοηθήσω.
Αλλά βλέποντας άδειους πίνακες που διαφέρουν μόνο στο όνομα, σύνδεση πινάκων με σχέση ενα προς ένα, κεντρικό πίνακα με στοιχεία που δεν είναι -μάλλον- χαρακτηριστικά γνωρίσματα της κάθε μηχανής και με απαντήσεις "Εγώ καλά στα λέω!", τότε πας ...στην άκρη.

Ας είμαστε καλά...

Νίκος Δ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-09-11, 19:00

Προεπιλογή

Κλησπερα σε ολους καταρχην ευχαριστω που εστω και λιγο ασχοληθήκατε.
τωρα μου λετε οτι εδωσα ασχετη απαντηση πιθανον, τα δεδομενα που θα καταχωρουνται σε ολους τος πίνακες θα ειναι ωρες λειτουργιας και η ημερ/νια εγγραφης.
ελπίζω να κατάλαβα αυτο που ρωτήσατε και να απάντησα σωστά

Υ.Γ
το 1Α, 2Α,... έως 9Α (που παρεπιπτοντος στους πινακες Β εχει αλαχτει σε 1Β,2Β κλπ) ο λογος ειναι για να μη γραψω "κυληνδρος 1 πλευρας Α" εως 9Α που ειναι οι 9 κυλινδροι της μιας πλευρας μιας μηχανης η δευτερη πλευρα εχει αλους 9 κιλινδρους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asterix : 15-09-11 στις 19:11.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Πίνακες ] Αντιγραφή πινάκων από τρέχουσα βάση σε νέα βάση apostolos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 04-03-16 22:43
Πρόβλημα με βάση δεδομένων labpanag Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 23-03-15 23:46
Βάση Access 2003 πλησιαζει τα 2Gb pol2005gr Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 29-12-13 16:12
Πρόβλημα μετατροπής από access 2010 σε Access 2000 xristosss20 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 05-06-12 13:56
Πρόβλημα με βάση δεδομένων dimnot Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 16-02-12 18:03

Η ώρα είναι 08:24.