Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Θοδωρή! Μπορείς να δεις την εφαρμογή του κώδικα στο παρακάτω συνημμένο. Καλή συνέχεια!
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο καλησπέρα. Άμα σου πω πόσο κοντά ήμουν... το λιγότερο θα ήμουν ψεύτης. Ουτε καν πήγε το μυαλό μου να δημιουργήσω φόρμες με κουμπιά. Προσπαθούσα να το προσαρμόσω στη λύση που έδωσες στον Δημήτρη αλλά δεν κατάφερνα τίποτα. Τάσο το προσαρμοζω στη βάση και θα ποστάρω αποτελέσματα. Ευχαριστώ και πάλι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SIERRA1 : 13-11-11 στις 14:12. |
| |||
| |||
Τάσο καλησπέρα. Όλα πήγαν μια χαρά, και το παραδειγμά σου έιναι πάρα πολύ καλό. Η φόρμα frmBak δουλεύει υπεροχα και μάλιστα όποτε θέλεις να κάνεις backup χωρίς να κλείνεις παράθυρα και άλλα, όταν όμως πήγα να ανοιξω τη φόρμα "frmInfo" έβλαλε το παρακάτω μύνημα: Run-time error '94' Invalid use of Null Όταν πάτησα End λειτούργησε κανονικά η φόρμα χωρίς το χρονομετρο. Όταν πατησα Debug με πήγε στο παράθυρο VBA Private Sub Form_Load() Dim ret As String ret = Me.OpenArgs If InStr(1, ret, "\") Then Me.lblInfo.Caption = "Δημιουργήθηκε ένα αντίγραφο της βάσης αυτής στο φάκελο:" Me.txtInfo = ret ElseIf IsNumeric(Left(ret, 1)) And Left(ret, 1) <> 0 Then Me.lblInfo.Caption = "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας:" Me.txtInfo = ret ElseIf Left(ret, 1) = 0 Then Me.lblInfo.Caption = vbNullString Me.txtInfo = "Η ενέργεια ακυρώθηκε από το χρήστη!" End If Countdown = 10 Me.TimerInterval = 1000 Me.cmdCloce.Caption = Me.lblwdCloce.Caption & " ( " & Countdown & " )" End Sub Είναι κάποιο πρόβλημα αυτό; ή όχι. Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Backup | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 06-11-16 20:14 |
backup βαση δεδομενον | grigoris1 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 28-02-16 00:28 |
Backup βάσης | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-11-13 00:53 |
ΑΥΤΟΜΑΤΟ BACKUP | leopet | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-12-10 20:27 |
[ Φόρμες ] Backup | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-04-10 21:41 |
Η ώρα είναι 07:41.