Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Βοήθεια για να κανω ομορφη τη βαση μου
Παιδιά έκανα μια βάση για διαχείριση προσωπικού με τα ερωτήματα, τους πίνακες και τις εκθέσεις και μια φόρμα για καταχώριση. 1ο πως μπορώ να αποκρύψω όλα τα στοιχειά να φαίνεται μόνο η αρχική φόρμα μου 2ο μπορώ να βάλω μια γραμμή μενού στην φόρμα μου με 3-4 απλές λειτουργίες και αν ναι πως ευχαριστώ πχ ΑΡΧΕΙΟ Επεξεργασία Άνοιγμα …… Αποθήκευση ……… Εκτύπωση Κλείσιμο |
| |||
| |||
Re: Βοήθεια για να κανω ομορφη τη βαση μου Παράθεση:
|
| |||
| |||
Re: Βοήθεια για να κανω ομορφη τη βαση μου
Καλημέρα σε όλους! Φίλε Νίκο (ελπίζω να μάντεψα σωστά - δεν μ αρέσει να καλώ κάποιον με το ψευδώνυμο του), επειδή το θέμα αυτό είναι πολύπτυχο και δεν καλύπτεται μέσα από ένα μήνυμα, θα σε παρακαλούσα να δεις μια φορά το παράδειγμα στο συνημμένο, και να επανέλθεις με τις εντυπώσεις ή τυχόν απορίες σου. Έτσι θα μπορέσουμε όλοι μας να μάθουμε κάτι παραπάνω. Στο συνημμένο ξεκινάς: είτε με το Loader.vbs (ή τη συντόμευση του) για να δείς το τελικό αποτέλεσμα, είτε με διπλο κλικ στο αρχείο Data.mdb όπου μπορείς να δεις και να επεξεργαστείς κώδικες κτλ. Πάνω στο Loader.vbs κάνε δεξί κλικ > Επεξεργασία για να μπορείς να δεις τον VBS κώδικα που είναι υπεύθυνος για την εμφάνιση του μόνο της φόρμας του Data.mdb. Φιλικά |
| |||
| |||
Καλημέρα το λοιπόν και από μένα στον Τάσο και στον Νίκο. Να προτείνω με την σειρά μου για την πιο καλαίσθητη εμφάνιση της εφαρμογής μας σε Access μια βάση. Φυσικά θα συμφωνήσω με τον Τάσο πως δεν μπορούμε έτσι απλά με λίγες γραμμές να παρουσιάσουμε πολλά. Το κατά δύναμην ωστόσο. Ενσωματώνω μία βάση η οποία έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να κρύβει την βάση των αντικειμένων (Επιλογή : Εργαλεία Εκκίνηση - Εμφάνιση Φόρμας / Σελίδας - Παράθυρο Δεδομένων), Γραμμή Μενού το MainMenu (Μενού που δημιουργησάμε εμείς). Με πατημένο το Shift όταν ανοίγει η βάση έχουμε την επαναφορά των προεπιλογών της Access επομένως και την εμφάνιση του παράθυρου δεδομένων. Ίσως και αυτό το παράδειγμα να σου φανεί χρήσιμο. Φιλικά iliadisk / kon73 |
| |||
| |||
Taso euxaristo poly gia tin apantisi. Tora eimai diakopes Thaso alla mia matia pou eida ua me boithisi poly. An exo kati allo tha stilo minima.
|
| |||
| |||
iliadisk euxaristo poly kai esena gia tin apantisi sou. Tora eimai diakopes Thaso alla mia matia pou eida tha mou einai poli kalos odigos. An exo kati allo tha stilo minima.
|
| |||
| |||
MIA EROTISI AKOMI
TASO KAI iliadisk TIN BASI POU SOU EIPA THN EKANA KSANA SE ACCESS 2007 OPOTE MPOREIS NA MOY PEIS PALI POS THA APOKRHCO OLA TA ALLA DEDOMENA KAI NA MEINEI MONO MIA FORMA SE AUTI TIN EKDOSI. EYXARISTO
|
| |||
| |||
Αγαπητέ φίλε καλημέρα! Μην απευθύνεσαι σε συγκεκριμένα άτομα όταν γράφεις στο φόρουμ γιατί οι ευκαιρίες να πάρεις απάντηση λιγοστεύουν σημαντικά! Αν πρόκειται για κάτι προσωπικό μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιείς το PM . Κάνε δεξί κλικ πάνω στον/στους πίνακες ή ερωτήματα που θέλεις να αποκρύψεις και τσέκαρε την επιλογή "κρυφό" βλ. Φοτό. Για να επανεμφανίσεις τα κρυφά στοιχεία, στο παράθυρο περιήγησης κάνε δεξί κλικ > Επιλογές περιήγησης και τσέκαρε ανάλογα την περίπτωση τις επιλογές που δείχνει η παρακάτω φωτό. Τα λέμε... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Τι κάνω λάθος | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 25-04-15 20:50 |
Βοήθεια με σχεσιακή βάση δεδομένων | ΑΓΓΕΛΙΚΗ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-01-12 23:44 |
Βοήθεια με άσκηση σε Βάση δεδομένων | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 07-11-11 09:13 |
Βοήθεια για την βάση μου | Τακης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-04-10 19:54 |
Η ώρα είναι 21:00.