Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φίλτρο σε Έκθεση
Καλό μεσημέρι σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τα αγαπητά μέλη, αν γίνεται σε μια έκθεση να παίρνουμε εκτυπώσεις δεδομένων από πίνακα ή φόρμα με κάποιο περιορισμό (κριτήριο) το οποίο να μην βασίζεται σε ερώτημα αλλά σε ύπαρξη φίλτρου μέσα από την έκθεση.Η επισύναψη παραδείγματος θα μας διευκόλυνε στη κατανόηση της απάντησης. Με εκτίμηση Τζίμης. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Τζίμη υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εφαρμόσουμε φίλτρο σε έκθεση χωρίς να κάνουμε κάποιο ερώτημα. Ένα πρόχειρο παράδειγμα είναι αυτό που επισυνάπτω. Φιλικά Δημήτρης. |
| |||
| |||
Δημήτρη ευχαριστώ πολύ.Ήταν αυτό που ήθελα
|
| |||
| |||
Δημήτρη προσπάθησα να κάνω και εγώ ένα παράδειγμα αλλά δεν μου εμφανίζει τις εγγραφές με βάση τον περιορισμό που θέτω. Ειδικότερα: Δημιούργησα ένα κουμπί εντολής όπου σε ένα InputBox εισάγω την ημερομηνία και η έκθεση δε μου φέρνει τις εγγραφές με βάση την ημερομηνία. Προφανώς κάποιο λάθος κάνω .Μήπως μπορείς να βοηθήσεις.Επίσης αν μπορώ να βάλω και ένα άλλο InputBox που να μου δίνει έως ημερομηνία. Με την ευκαιρία και βλέποντας τη λύση που έδωσες στο Χρήστο(stromata) μήπως μπορείς να μου παρουσιάσεις και μια δεύτερη πρόταση όπου θα διαλέγω μήνα και έτος και θα μου φέρνει τις αντίστοιχες εγγραφές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΤΖΙΜΗΣ : 24-07-11 στις 15:51. |
| |||
| |||
Καλησπέρα φίλοι μου. Τζίμη για δες το αρχείο που επισυνάπτω. Φιλικά Δημήτρης... |
| |||
| |||
Δημήτρη πράγματι η απάντηση είναι υπέροχη. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκρισή σου.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Φίλτρο | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-05-14 17:47 |
Φίλτρο σε έκθεση | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-10-12 07:39 |
Φίλτρο σε Έκθεση | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 16-05-11 08:55 |
Φίλτρο σε Έκθεση | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 12-03-11 14:31 |
[ Εκθέσεις ] Δυναμικό φίλτρο σε έκθέση | fkonstas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 17-11-10 15:49 |
Η ώρα είναι 07:36.