Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εμφάνιση Ημέρας
Καλησπέρα σε όλα τα αγαπητά μέλη του Forum.Στο πρδ που ανεβάζω θα ήθελα μια βοήθεια στο σχεδιασμό του ερωτήματος που τραβάει δεδομένα η έκθεση.Συγκεκριμένα, τι πρέπει να ορίσω στο ερώτημα ώστε με βάση την ημερομηνία να μου φέρνει και την αντίστοιχη ημέρα.Δε θα ήθελα να αλλάξω την μορφή του πεδίου date σε άλλη.Όποια τροποποίηση να αφορά το ερώτημα που ενημερώνει την έκθεση. Φιλικά Τζίμης. |
| ||||
| ||||
ΤΖΙΜΗ μην βαζεις καθολου Between στο κριτηριο αλλα μονο αυτο [Δωσε Ημερομηνία].
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
Tόλη καλή σου μέρα και ευχαριστώ για το χρόνο σου.Αυτό που θέλω να πετύχω, είναι στην έκθεση με βάση την ημερομηνία ή το διάστημα ημερομηνίας που θα του ορίζω να μου εμφανίζει και την αντίστοιχη ημέρα δηλαδή. Σήμερα ημέρα <Παρασκευή> 1/7/2011......... Πως θα μου εμφανίζει στο παραπάνω παράδειγμα την Παρασκευή που αντιστοιχεί την 1/7/2011; |
| |||
| |||
Γραψε ="σήμερα ημέρα " & Format([date];"dddd, dd/mm/yyyy") & " η εταιρεία πλήρωσε το εξής ποσό:" και δουλευει |
| |||
| |||
Αποστόλη για κάποιο λόγο δεν μου το εμφανίζει.Μπορείς να ανεβάσεις το διορθωμένο αρχείο.
|
| |||
| |||
Σου στελνω το διορθωμενο αρχειο
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα στην παρέα! Τζίμη θα συνιστούσα να αλλάξεις το όνομα του πεδίου date σε κάτι άλλο. Η λέξη Date είναι δεσμευμένη ( δες εδώ: http://www.ms-office.gr/forum/access...in-access.html ) και είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει πρόβλημα μελλοντικά. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Αποστόλη πολλά ευχαριστώ. Τάσο έχεις απόλυτο δίκιο.Η λέξη date όπως και πολλές άλλες είναι δεσμευμένες και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ονόματα μεταβλητών.Απλά τη χρησιμοποίησα σε ένα ενδεικτικό πρδ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Πωλήσεις ημέρας και Αποθήκη | kolliop | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 01-12-14 09:03 |
[ Εκθέσεις ] Ταξινόμηση ημερομηνίας βαση ημερας | lalosjim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-06-14 18:37 |
[ Φόρμες ] Αντιστοιχία Ημερομηνίας - Ημέρας | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-06-11 20:35 |
Εξαγωγή ημερομηνίας και ημέρας σε φόρμα | ntelios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 38 | 28-09-10 11:09 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα μέτρησης ανά όνομα ημέρας | enikolo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 19-05-10 19:58 |
Η ώρα είναι 07:43.