Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
webbrowser και outlook σε φόρμα
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το πολυ ωραίο forum. Θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να εμφανίσω τον internet explorer μεσα σε μια φόρμα της access Επίσης σε μια άλλη φόρμα θα ήθελα να μπορώ να εμφανίσω το outlook. Χρησιμοποιώ το OFFICE 2003 Να σημειώσω οτι έχω βάλει το activex microsoft web browser αλλά οταν τρέχει η φόρμα στην θέση του activex δεν εμφανίζει τίποτα Αν μπορούσε κάποιος να μου στείλει αυτές τις δύο φόρμες σε ενα mdb θα του ημουν ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας |
| |||
| |||
Re: webbrowser και outlook σε φόρμα
Αγαπητέ φίλε Atlasgr, Στο Link εδώ υπάρχει μία συζήτηση σχετική με το WebBrowser ωστόσο για Outlook σε φόρμα θα πρέπει να το κοιτάξω. viewtopic.php?f=9&t=35 Φιλικά iliadisk / kon73 |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους! Πληροφοριακά, να πούμε ότι το αντικείμενο "Microsoft Web Browser" δεν κάνει όλα όσα η εφαρμογή του Internet Explorer, καλύπτει όμως τις περισσότερες απαιτήσεις του χρήστη. Βοήθεια υπάρχει στο παρακάτω Link: http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...43(VS.85).aspx Όσο για την εμφάνιση Outlook, μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε το αντικείμενο Microsoft Office Outlook View Control. Λεπτομέρειες στο παρακάτω Link: http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en Δείτε ένα μικρό παράδειγμα στο συνημμένο παρακάτω. Σημείωση: Ίσως χρειαστεί να αντικατασταθούν τα αντικείμενα "Web Browser" ή/και "Microsoft Office Outlook View Control" στο συνημμένο προκειμένου να λειτουργήσουν σωστά (ασυμβατότητες...) Φιλικά |
| |||
| |||
Αγαπητέ φίλε Τάσσο με το συνημμένο σου με κάλυψες ολοκληρωτικά. Μου έστειλες ακριβώς αυτό που ήθελα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.....να είσαι καλά φίλε μου . :D |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φόρμα ημερολογίου (τύπου Outlook - scheduler) | schizo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-06-10 20:03 |
[ Active X Controls ] Buttons σε WebBrowser Object | Vangelis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-12-09 13:27 |
webbrowser σε φορμα | gpaccess | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-03-09 14:19 |
Η ώρα είναι 20:26.