Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ενημέρωση πλαίσιο κειμένου
Καλησπέρα σε όλους .Παρακαλώ θέλω τη βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα μου Έχω μια φόρμα PELATES μια δευτ.φόρμα pelajia και ενα πλαίσιο κειμένου δεν μπορώ να δώσω τιμή που προέρχεται απο τη δευτ. φόρμα (μικταξια)και από PELATES(PROKAT) δηλαδή να γινεται η πραξη SUM ([μικταξια])-[prokat] Ανεβάζω τη βάση μου και ευελπιστώ στη βοήθεια σας |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Αγαπητέ Κώστα, το δείγμα της εφαρμογής σου παρουσιάζει αρκετό χάος. Το ερώτημα όμως που έθεσες έχει ενδιαφέρον και για τον λόγο αυτό απαντώ. 1. Στην υποφόρμα [Pelajia], φτιάχνουμε ένα πλαίσιο κειμένου 'textSum' και εκεί καταγράφεται το άθροισμα όλων των πεδίων [ΜΙΚΤΑΞΙΑ], που εμφανίζονται στην υποφόρμα κάθε φορά, ανάλογα με το τρέχων record της κύριας. (Κώστα, διέγραψα την υπάρχουσα υποφόρμα σου -λείψανο αρχικής τοποθέτησης που στη συνέχεια άλλαξες όνομα και δεν έγιναν οι πρέπουσες διορθώσεις με συνέπεια η υποφόρμα να "ακούει" σε όνομα άσχετο με το [pelajia]... ) 2. Σε ένα δεύτερο πλαίσιο κειμένου της κύριας φόρμας εμφανίζεται το άθροισμα της υποφόρμας για περαιτέρω χειρισμούς. Κώδικας: =[pelajia].[Form]![textSum]-[PROKAT] Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Να ανεβάζεις τις εφαρμογές σου σε *.mdb, διότι έτσι θα μπορούν να σε βοηθήσουν περισσότερα μέλη του Forum. Να κάνεις συχνά 'Συμπύκνωση και επιδιόρθωση', διαφορετικά η εφαρμογή σου θα είναι γεμάτη σκουπίδια. Δες τη διαφορά μεγέθους της εφαρμογής μεταξύ της δική σου ανάρτησης και της δικής μου απάντησης. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 20-06-11 στις 07:30. |
| |||
| |||
Νίκο σε ευχαριστώ είναι αυτό που θέλω .Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου εμφανίζονται πολλά δεκαδικά αν και έχω στις ιδιότητες 2 δεκαδικά
|
| ||||
| ||||
Κώστα Καλησπέρα Φέρε τη φόρμα σε περιβάλλον σχεδίασης ...Επέλεξε το πλαίσιο κειμένου... Καρτέλα 'Μορφή' στις ιδιότητες... Ιδιότητα 'Μορφή' (πρώτη-πρώτη) και διάλεξε Νομισματική Μονάδα. Θα ησυχάσει το κεφάλι σου! Καλό απόγευμα Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Απ' ότι έχω καταλάβει (δεν είμαι και exper) η Access δεν κόβει τα δεκαδικά ακόμη και αν ορίσουμε 2 δεκαδικά απλώς εμφανίζει μόνο τα 2. Εγώ το έλυσα αυτό ως εξής: Πολ/ζω με 10 τον κάνω ακέραιο και διαιρώ με 10 για 1 δεκαδικό ψηφίο, όμοια Πολ/ζω με 100 τον κάνω ακέραιο και διαιρώ με 100 για 2 δεκαδικά ψηφία κ.ο.κ. Δεν ξέρω αν έχει άλλος καμμιά άλλη ιδέα. Με εκτίμηση Δημήτρης Μ. |
| |||
| |||
Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας Νίκο αφού είχα ποσά λύθηκε με τη μορφή (νομισματική μονάδα) |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενημέρωση πλαισίου κειμένου από πλαίσιο λίστας | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-04-18 21:19 |
[ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο κειμένου | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-09-14 20:17 |
[ Φόρμες ] Εικόνα συνδεδεμένη με πλαίσιο κειμένου | Λάμπρος Τ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-06-14 22:08 |
[Συναρτήσεις] Εισαγωγή συνάρτησης σε πλαίσιο κειμένου | perikles | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 08-05-14 13:11 |
[Γενικά] Πλαίσιο κειμένου Activex | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-01-14 11:46 |
Η ώρα είναι 20:52.