Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ενημέρωση Φόρμας με το κλείσιμο μιας άλλης
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Ζητώ τη βοήθειά σας στο εξής: Σε μια φόρμα1 υπάρχει ένα πτυσσόμενο πεδίο1 απ' όπου επιλέγω μεταξύ 2 τιμών. Το συγκεκριμένο πεδίο1 τροφοδοτείται από συνδεδεμένο πίνακα2. Τον πίνακα2 τον επεξεργάζομαι μέσω της αντίστοιχης φόρμας2 (του). Στην φόρμα1, έχω ένα κουμπί που με το κλικ ανοίγει η φόρμα2 και προσθέτω και μια τρίτη εγγραφή ώστε στην φόρμα1 να μπορώ να επιλέξω εν δυνάμει μεταξύ 3 τιμών! Αυτό που θέλω είναι με το που θα κλείνω την φόρμα2 να ενημερώνεται η φόρμα1, διότι τώρα αναγκάζομαι να πατώ το F5. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Χρήστο στο συμβάν "με το κλείσιμο" της φόρμας2 γράψε τον παρακάτω κώδικα: Forms![Φόρμα1].Refresh ή Forms![Φόρμα1].Requery Πιστεύω πως θα είναι εντάξει. Φιλικά Δημήτρης. |
| |||
| |||
Δεν φαίνεται να δουλεύει καμμιά έκφραση Δημήτρη!
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Χρήστο Δες τη συννημένη βάση. Μπορείς να ανοίξεις τη Φόρμα2 και με διπλό κλικ στο πεδίο [timi] της Φόρμα1 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 19-06-11 στις 08:50. |
| |||
| |||
Πραγματικά όμορφο. Θέλω μια τροποποίηση σε παρακαλώ! Σου στέλνω και ένα δείγμα για να μην σε ταλαιπωρώ. Ακολούθησε τα βήματα που φαίνονται στο pdf, θέλω να προσθέτω κατηγορίες αδειών και κλείνοντας την φόρμα να ανανεώνεται η frmAdeies. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:57. |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους. Φίλε Χρήστο αν θέλεις ανέβασε τη βάση (κατά προτίμηση σε μορφή mdb) για να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε |
| |||
| |||
Νάσο, την έβαλα συνημμένο στο προηγούμενο μήνυμα.
|
| |||
| |||
Δημήτρη, το σφάλμα είναι δικό μου που δεν σου είπα οτι υπάρχει και δευτερεύουσα φόρμα!! Συγνώμη.
|
| |||
| |||
Χρήστο δες αν σε εξυπηρετεί. Σημ.Επειδή χρησιμοποιώ access 2003 με δυσκόλεψε οπτικά το νέο περιβάλλον |
| |||
| |||
Νάσο, δεν κάνει Refresh, δηλαδή την νέα κατηγορία άδειας δεν την "βλέπει"!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενημέρωση πεδίων με το κλείσιμο της κύριας φόρμας | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-06-14 15:03 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή αντικειμένου φόρμας σε αντικείμενο άλλης φόρμας | zinocrotale | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-04-13 18:35 |
Ενημέρωση cbo μετά από κλείσιμο Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-04-12 08:28 |
Ανανέωση Φόρμας Μετά απο Ενημέρωση άλλης | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-02-12 15:52 |
Άνοιγμα μιας άλλης υπάρχουσας βάσης και μεταφορά κάποιων δεδομένων από την υπάρχουσα | migimis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-01-12 10:45 |
Η ώρα είναι 06:23.