Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αναδυόμενο Υπόμνημα
Γεια σας Θέλω την βοήθεια στο εξής: Έχω μια φόρμα σε προβολή : Συνεχείς φόρμες ανάμεσα στα πεδία έχω και ένα πεδίο με μορφή Υπόμνημα. Επειδή όπως γνωρίζουμε το ύψος της γραμμής είναι περιορισμένο πχ. 1 εκ θα ήθελα πατώντας σε αυτό η σε κουμπί να μετατρέπεται σε αναδυόμενο και να μεγαλώνει έτσι ώστε να μπορώ να γράφω η να διαβάζω αυτά που περιέχονται. Σας ευχαριστώ, |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Φτιάξε μια δεύτερη φόρμα που να ανοίγει για παράδειγμα μόλις εισαχθεί ο κέρσορας στο υπόμνημα. Αυτή να περιέχει μόνο το πεδίο υπόμνημα! Αυτή είναι η πρώτη μου σκέψη. Δεν έχω άλλη πρόταση... ...Δές την ως μια αρχή. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| ||||
| ||||
Κανε διπλο κλικ στο σημειο που θελεις με την εξης εντολη: DoCmd.RunCommand acCmdZoomBox Καλη συνεχεια...
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναδυόμενο πλαίσιο μηνύματος μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-12-14 18:51 |
[ Ερωτήματα ] ΗΕμφάνιση ημερολογίου σε αναδυόμενο παράθυρο της Access | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 18-09-14 20:23 |
Δύο σειρές σε υπόμνημα με VBA | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-10-11 12:38 |
[ Φόρμες ] Εισαγωγή πεδίου σε υπόμνημα | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 06-06-11 16:34 |
Η ώρα είναι 08:52.