Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτόματη εισαγωγή τιμής από προηγούμενη εγγραφή
Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία φόρμα η οποία έχει 10 πεδία μέσω των οποίων καταχωρώ τα δεδομένα μου. Σε αρκετές περιπτώσεις σε 5 πεδία τα δεδομένα πρέπει να είναι τα ίδια. Μπορώ με κάποιον τρόπο αυτό που έχω γράψει τελευταία φορά να το κάνω προεπιλεγμένη τιμή χωρίς να χρειάζεται να πάω στις ιδιότητες του πλαίσιο κειμένου και να το κάνω από εκεί; |
| |||
| |||
Kαλημέρα στο Forum Μιχάλη στο συμβάν της φόρμας BeforeInsert (πριν την εισαγωγή) δώσε τιμές στα πεδία ως εξής: me.pedio1 = DLast("pedio1","onomapinaka") me.pedio2=....... klp |
| ||||
| ||||
Γεια σας! Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί και στο παρελθόν. Στο τέλος της σελίδας αυτής υπάρχει ο σύνδεσμος: Αυτόματη εισαγωγή τιμής από προηγούμενη εγγραφή που νομίζω ότι και από εκεί μπορεί να βοηθηθεί κανείς. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Δημήτρη και Τάσο ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Τάσο δεν ήξερα ότι το θέμα είχε ξανασυζητηθεί. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Πεδίο που συμπληρώνεται αυτόματα αν υπάρχει η τιμή σε προηγούμενη εγγραφή. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-05-14 13:17 |
[ Πίνακες ] Αυτόματη εισαγωγή τιμής. | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-11-12 17:59 |
Επιστροφή στην προηγούμενη επιλεγμένη εγγραφή | lefterisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 03-04-12 18:45 |
Αυτόματη εισαγωγή τιμής από προηγούμενη εγγραφή | pant | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 27-03-11 16:24 |
Εισαγωγή Τιμής απο Ένα πεδίο σε Άλλο | athigb | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-12-09 14:57 |
Η ώρα είναι 06:20.