Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Αφαίρεσε την εντολή που ήδη έχεις και ... Κώδικας: if me.ΝΟΜΟΣ="ΑΤΙΚΗ" or me.ΝΟΜΟΣ="ΑΤΙΚΗΣ" then me.[ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ]="ΝΑΙ" else me.[ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ]="ΟΧI" end if Αυτά αγαπητέ μου... |
| |||
| |||
Είναι εντάξει, Σε ευχαριστώ και πάλι. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του forum. Επανήλθα και χρειάζομαι ξανά την βοήθειά σας. Χρησιμοποιώ την πιο πάνω εντολή και στο πεδίο (ΕΤΑΙΡΙΑ) ως εξής if me.ΕΤΑΙΡΙΑ="DEMCO" or me.ΕΤΑΙΡΙΑ="ΕΘΝΙΚΗ" then Me.[ΝΟΜΙΚΗ_ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ] = "ΙΣΧΥΕΙ" Else Me.[ΝΟΜΙΚΗ_ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ] = "" End If Το ερώτημα είναι πως επιλέγοντας ΕΘΝΙΚΗ από το πεδίο ΕΤΑΙΡΙΑ να μπαίνει το ΙΣΧΥΕΙ και στο πεδίο [ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ] = "ΙΣΧΥΕΙ". Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mgeorge : 31-05-11 στις 22:07. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Γιώργη, χαλάλι στο κουράγιο σου. Δεν το βάζεις κάτω. Αλλά με το διάβασμα δεν έχεις καλές σχέσεις... Πρίν τη γραμμή του else γράψε : me.[ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ] = "ΙΣΧΥΕΙ" και αμέσως μετά την γραμμή του: me.[ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ] = "" Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Νίκο,το παλεύω αλλά από κώδικα δεν έχω ιδέα,θα βρω πιστεύω κάποια στιγμή τον χρόνο και την διάθεση να κάτσω να μελετήσω και να μάθω κάποια πράγματα. Τώρα σχετικά με την βοήθεια που χρειάζομαι νομίζω δεν έγινα απολύτως κατανοητός. Θέλω όταν επιλέγω από το πεδίο ΕΤΑΙΡΙΑ την (DEMCO) να αναγράφεται μόνο στο πεδίο ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (ΙΣΧΥΕΙ) . Όταν επιλέγω από το πεδίο ΕΤΑΙΡΙΑ την (ΕΘΝΙΚΗ) να αναγράφεται στο πεδίο ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (ΙΣΧΥΕΙ) αλλά και στο πεδίο ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΙΣΧΥΕΙ). |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αν επιλέξεις μια τρίτη ΕΤΑΙΡΕΙΑ, παράδειγμα την 'ΑΣΤΕΡΑΣ" τι πρέπει να γίνει, Γιώργη; |
| |||
| |||
Τι εννοείς; Σε κάποια τρίτη Εταιρία π.χ ο Αστέρας μπορεί να πρέπει να μπεί η ένδειξη ΙΣΧΥΕΙ μόνο στο πεδίο ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ κ.λ.π,φαντάζομαι πως βλέποντας την λογική του κώδικα για να γίνεται το παραπάνω μπορώ μετά να κάνω και τα ανάλογα για τις άλλες Εταιρίες. |
| ||||
| ||||
Γιώργη, Δες τη παρακάτω δομή και προσάρμοσέ την στην εφαρμογή σου. Κώδικας: select case me.ΕΤΑΙΡΕΙΑ case "DEMCO" Me.[ΝΟΜΙΚΗ_ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ] = "ΙΣΧΥΕΙ" case "ΕΘΝΙΚΗ" Me.[ΝΟΜΙΚΗ_ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ] = "ΙΣΧΥΕΙ" me.[ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ] = "ΙΣΧΥΕΙ" case "ASTERAS" <γράψε τι θες> end select Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο, Καλό βράδυ!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Αυξουσα αριθμηση | vala | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-01-17 18:59 |
Αύξουσα αρίθμηση σε πεδίο ερωτήματος | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-09-15 11:11 |
[ Φόρμες ] Πεδίο Φόρμας | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-07-14 19:28 |
[ Φόρμες ] Σύνθετη αύξουσα αρίθμηση | alamanos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 28-09-12 16:17 |
[ Φόρμες ] Πεδίο φόρμας | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-07-12 17:51 |
Η ώρα είναι 08:19.