Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ενημέρωση πεδίου
Καλημέρα σε όλους Στο παράδειγμα που ανεβάζω θα ήθελα βοήθεια για το έξης. 1) Στην κύρια φόρμα ‘’Ανταλλακτικά ‘’ θα ήθελα αν γίνεται στο πεδίο ‘’κωδικός’’ Κάθε φορά που θα γίνεται μια καινούργια εγγραφή η access να μου προτείνει Αυτόματα των κωδικό αλλά να έχω και επιλογή να μπορώ να επιλέξω και εγώ όποιον Θέλω . 1) Στο πεδίο ‘’περιγραφή’’ γραφώ το ανταλλακτικό που θέλω το οποίο το αναζητώ Από την ‘’Δευτερεύουσα φόρμα ανταλλακτικά’’ στο πεδίο ‘’Κωδανταλλακτικού’’ Πως γίνεται όταν είναι ανοικτή η ‘’δευτερεύουσα φόρμα ανταλλακτικά’’ και ενημερώσω με κάποιο ανταλλακτικό την φόρμα ‘’ανταλλακτικά’’ να μπορώ να το βρω στην ‘’δευτερεύουσα φόρμα ανταλλακτικά’’ χωρίς να κλείσω την φόρμα. Ευχαριστώ. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αντώνη, δεν μπορώ να ανοίξω το δείγμα που μας ανέβασες.
Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα! Ο Nίκος δεν μπορεί να το γνωρίζει αφού εργάζεται σε Access 2007 αλλά σε Access 2010 η βάση ανοίγει κανονικά. Η βάση έχει φτιαχτεί με Access 2010 και μάλλον έχει συμπιεστεί. Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα που προς το παρόν (μέχρι να δημοσιευθεί το SP1 για Access 2010) προκαλεί μεγάλα προβλήματα συμβατότητας στην Access 2007. Με άλλα λόγια η βάση αυτή, παρόλο που είναι *.accdb ανοίγει μόνο με Access 2010! Αντώνη, για να δούμε όλοι το συνημμένο: Θα χρειαστεί σε μια νέα βάση *.mdb με μορφή Access 2000 ( για να μπορούν να την δουν όλοι) να ξαναφτιαχτούν οι πίνακες χωρίς συνημμένα κτλ. και να μην επιχειρηθεί οποιαδήποτε συμπίεση & διόρθωση. Αφού κάνεις αυτά ανέβασε το νέο συνημμένο να δούμε πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 30-05-11 στις 08:06. |
| |||
| |||
Ενημέρωση πεδίου
Καλημέρα σε όλους ανεβάζω καινούργιο παράδειγμα σε Access 2007 Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Το πρόγραμμα δεν μπορεί να σε προτείνει κωδικό, αν εσύ δεν καθορίσεις την δομή του κωδικού. Με δυο εγγραφές που μας εμφανίζεις στους πίνακες, είναι αδύνατον να γίνει κατανοητό τι είδους υλικά διαχειρίζεσαι και επομένως δεν μπορούμε να σε προτείνουμε δομή κωδικών. Επομένως σκέψου την μορφή των κωδικών που θέλεις... Όμως, αγαπητέ Αντώνη τους κωδικούς φτιάχνει είτε η εφαρμογή είτε ο προμηθευτής. Αυτή η ελευθερία που ζητάς ενέχει τον κίνδυνο να βάλεις τον ίδιο κωδικό σε διαφορετικά υλικά ή να μη βρίσκεις εύκολα κωδικό, στην περίπτωση που διαχειριστείς μερικές εκατοντάδες διαφορετικών υλικών και θα έχει "χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα". Ας λύσουμε λοιπόν το ζήτημα των κωδικών και μετά πάμε παρακάτω... Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Ενημέρωση πεδίου
Νίκο καλησπέρα Έχεις απόλυτο δίκιο ο κωδικός πρέπει να είναι μοναδικός σε κάθε εγγραφή Τι θέλω τώρα αν γίνεται … πληκτρολογώντας εγώ τα αρχικά του κωδικού να μου δίνει πάντα + 1 ψηφίο παραπάνω δηλ. πληκτρολογώντας ‘’01-0 ‘’ να μου συμπληρώσει το πεδίο αυτόματα με των κωδικό ‘’01-00004’’ αφού ο τελευταίος κωδικός για τα καλώδια με διατομή 1,5 είναι 01-00003 αν πληκτρολογήσω ‘’01-1’’ να μου συμπληρώσει σαν κωδικό ‘’01-10004’’ αφού ο τελευταίος κωδικός για τα καλώδια με διατομή 2,5 είναι 01-10003 αν πληκτρολογήσω ‘’02-0’’ να μου δώσει σαν κωδικό των ‘’02-00003’’ αφού ο τελευταίος κωδικός για της ασφάλειες είναι 02-00002 ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αντώνη, δοκίμασέ το για να δούμε τι κάναμε... Με εκτίμηση. Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Με δυο λόγια τι θες να φτιάξεις; (Όχι πως !)... |
| |||
| |||
Νίκο είναι οκ Σε ευχαριστώ |
| |||
| |||
Καλησπερα σε ολους Αντωνη λογο του οτι την επαθα , θα σου προτεινα να κανεις τον κωδικο κατα +17 Γιατι με +1 εαν δωσεις λαθος κωδικο εχεις λαθος προιον ενω με +17 με ενα νουμερο λαθος δεν τον παιρνει (επειδη αλαζουν 2 νουμερα πρεπει να βαλεις 2 νουμερα λαθος και να συμπεσει σε υπαρκτο κωδικο). |
| |||
| |||
Δήμο καλησπέρα πως θα το κάνω αυτό ? |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Συναρτήσεις ] ενημέρωση πεδιου έκπτωσης | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 20-12-14 18:30 |
Ενημέρωση πεδίου | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-01-13 16:41 |
[ Εκθέσεις ] Ενημέρωση πεδίου από φόρμα | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-09-12 21:49 |
Ενημέρωση Πεδίου | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-03-12 18:56 |
[ Ερωτήματα ] Ενημέρωση πεδίου από άλλο | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 05-03-12 10:50 |
Η ώρα είναι 14:58.