Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αντιγραφή εγγραφής σε άλλη φόρμα
Γεια σας.Θα ήθελα αν γίνεται μέσω μιας φόρμας να πατάω επάνω σε μία γραμμή (κλικ)και η συγκεκριμένη γραμμή να καταχωρείται σε μια άλλη φόρμα. Βρήκα ένα παράδειγμα στο φόρουμ αλλά όμως η γραμμή απλά καταγράφεται ξανα στο τέλος της ίδιας φόρμας.εγώ θέλω αυτό να γίνεται σε άλλη φόρμα. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Δημήτρη για δες το συνημμένο. Πατάς Διπλό κλικ στο ProductName Νομίζω σου κάνει. |
| |||
| |||
ευχαριστιες
Να είσαι καλά αυτό ακριβώς ήθελα.Ευχαριστώ
|
| |||
| |||
Ειναι σιγουρα αυτος ο κωδικας γτ τον εφαρμοζω στην δικη μου βαση και μου βγαζει μνμ σφαλματος...
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή εγγραφής από μία φόρμα σε μία άλλη κλικαρωντας ένα check box | jthermos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-12-15 02:49 |
Αντιγραφή δεδομένων από μία εγγραφή σε μία άλλη | kapetang | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 03-10-14 20:09 |
[ Φόρμες ] Μετάβαση από μια φόρμα σε άλλη | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-07-13 17:20 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή μερικών πεδίων από μια ΒΔ σε άλλη ΒΔ | skapet155 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 13-02-13 17:31 |
Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 10:08 |
Η ώρα είναι 14:27.