Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Αναζήτηση από δύο άρχεία access ταυτόχρονα
Καλησπέρα σε όλους ... Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ για την αναζήτηση επαφών να "ζητάω" αποτελέσματα από δύο αρχεία access ταυτόχρονα . Για να καταλάβετε θέλω από δύο αρχεία τα οποία έχουν διαφορετικά ανόματα αλλά δυστυχώς έχουν ακριβώς την ίδια VB (και στα δύο ο "κεντρικός" πίνακας λέγεται ¨επαφές") πλην όμως στο ένα πέρναγα μόνο Ελληνικά ονόματα , ενώ στο άλλο μόνο ξένα. Θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται με κάποιο τρόπο , και αν ναι θα με βοηθούσε αν κάποιος μου έδειχνε το πώς.. Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους... |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Δημήτρη, μπορείς να συνδέσεις την βάση σου με όποιο πίνακα θες, σε όποια βάση και αν ανήκει. Βέβαια η σύνδεση ( Link ) απαιτεί ίδια ή νεώτερη έκδοση Access. (Καρτέλα 'εισαγωγή δεδομένων' ... Access ... ανοίγει παράθυρο σύνδεσης ... κλπ). Με τον τρόπο αυτό ο πίνακας της άλλης βάσης, είναι διαχειρίσιμος από την τρέχουσα βάση, σαν να ανήκει σε αυτή. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για αναζήτηση σε Access | soc07 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 28 | 10-04-18 11:49 |
[ Φόρμες ] Αναγραφή μέρους της τρέχουσας ημερομηνίας [Now()] και, ταυτόχρονα, μορφοποίηση | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 06-11-15 14:27 |
Access με πολλούς χρήστες ταυτόχρονα και On-Line | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-05-15 10:04 |
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΩ access | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-04-14 09:12 |
Αρχεία βοήθειας Ελληνικά για Access 2003 | kwstarikanos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-09-10 22:28 |
Η ώρα είναι 06:30.