Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα με ετικέτες
Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα πρόβλημα με τις ετικέτες έχω δημιουργήσει ετικέτες με τον οδηγό.θα ήθελα να περνω 2 -3 φορες την ίδια ετικέτα:thanks: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΩΣΤΑΣ2 : 22-05-11 στις 18:52. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Όταν είσαι στο παράθυρο εκτύπωσης, εκεί μπορείς να προσδιορίσεις τον αριθμό των ετικετών που θέλεις. (κουπί Office ... εκτύπωση ... ). Αρκεί αυτή η πληροφορία; Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Νίκο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Το πρόβλημα μου ειναι οτι θέλω να εκτυπώνω 3 συνεχόμενες την κάθε εγγραφηή έτσι θα έχω 3 ιδιες ετικέτες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΩΣΤΑΣ2 : 22-05-11 στις 23:33. |
| |||
| |||
Η βάση μου είναι
|
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους! Αγαπητέ Κώστα, η πιο απλή μέθοδος (προϋποθέτει VBA) είναι να ελέγχουμε την ιδιότητα "NextRecord" της έκθεσης στο συμβάν "OnPrint" του τμήματος Λεπτομέρεια (Detail). Η μέθοδος αυτή μας επιτρέπει επίσης να ορίσουμε κατά το άνοιγμα της έκθεσης προγραμματιστικά ή χειροκίνητα τον αριθμό επαναλήψεων των εγγραφών. Αν η έκθεση ανοίγει με κουμπί τότε ο (παραδειγματικός) κώδικας πίσω από το κουμπί θα είναι: Κώδικας: Private Sub cmdOpenLabelsReport_Click() On Error GoTo ErrH DoCmd.OpenReport "RepeatRecords", acPreview, , , , Me.txtNumberOfRecordRepeats ' txtNumberOfRecordRepeats = ένα μή δεσμευμένο πεδίο στη φόρμα όπου ο χρήστης θα ορίζει τον αριθμό επαναλήψεων. Exit_Sub: Exit Sub ErrH: MsgBox Err.Description Resume Exit_Sub End Sub Κώδικας: Option Compare Database Option Explicit Private CopiesCount As Integer, IntCounter As Integer Private Sub Detail_Print(Cancel As Integer, PrintCount As Integer) ' Detail = το όνομα του τμήματος "Λεπτομέρεια" IntCounter = IntCounter + 1 Me.NextRecord = IntCounter = CopiesCount If Me.NextRecord Then IntCounter = 0 End Sub Private Sub Report_Open(Cancel As Integer) On Error Resume Next CopiesCount = Nz(Me.OpenArgs) If CopiesCount = 0 Then CopiesCount = _ CInt(InputBox("΄Δώστε τον αριθμό επαναλαμβανόμενων εγγραφών", , 3)) If CopiesCount = 0 Then CopiesCount = 1 End Sub Παράδειγμα για 3 επαναλήψεις: Όνομα Ερωτήματος: RepeatedRecords Έστω ότι τα δεδομένα πηγάζουν από τον πίνακα tblCustomers. Ο κώδικας SQL του ερωτήματος: Κώδικας: SELECT tblCustomers.* as tmp1 FROM tblCustomers UNION ALL SELECT tblCustomers.* as tmp2 FROM tblCustomers UNION ALL SELECT tblCustomers.* as tmp3 FROM tblCustomers ORDER BY tblCustomers.ID; Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 23-05-11 στις 12:45. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Ετικέτες σε ListBox: | Ρούλα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-11-16 08:44 |
[Γράφημα] Ετικέτες σε γράφημα διασποράς | ManiaM | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-02-13 13:29 |
MsAccess και BarCode Ετικέτες | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 11-11-09 10:36 |
MsAccess και BarCode Ετικέτες | kon73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-01-09 12:50 |
Η ώρα είναι 06:52.