Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα σε ερώτημα
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχω ένα ερώτημα στην φόρμα μου που εκτός από τις άλλες τιμές υπάρχει η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ και η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΟΔΟΥ. Στην ημερομηνία εισόδου ισχύει >=Date()-90 , ώστε να παίρνω τα αποτελέσματα των τελευταίων 3 μηνών. Επειδή το ερώτημά μου επιστρέφει τιμές στις οποίες υπάρχει και ημερομηνία εισόδου και ημερομηνία εξόδου πώς θα μπορέσω να έχω μόνο τις τιμές που έχουν ημερομηνία εισόδου άλλα όχι ημερομηνία εξόδου. Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Καλημέρα Μιχάλη, θα μπορούσες στο πλέγμα σχεδίασης ερωτημάτων, στη γραμμή κριτήρια στη στήλη του πεδίου «ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΟΔΟΥ» να βάλεις την έκφραση: is Null και στη στήλη «ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ» την: not Null Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Δοκίμασα αυτό που μου είπες και όλα κανονικά. Υ.Γ. Δεν ξέρεις από τι δυσκολία με έβγαλες. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με ερώτημα | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 30-03-16 19:19 |
[ Ερωτήματα ] Πρόβλημα σε ερώτημα με σχετιζόμενους πίνακες | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-05-14 13:33 |
Πρόβλημα σε ερώτημα προσάρτησης | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 12-10-12 15:48 |
Πρόβλημα σε ερώτημα! | naxos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-10-12 14:27 |
Προβλημα με ερώτημα προσάρτησης | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-09-11 11:50 |
Η ώρα είναι 06:11.