Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Παράθεση:
Δηλαδή αν έχεις 5000 τιμολόγια και σβήσεις το Νο3 η επόμενη εγγραφή πρέπει να είναι το Νο3? Δώσε μας λίγες περισσότερες πληροφορίες |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους !!! Ζητω συγγνώμη για τα κεφαλαια γράμματα και ιδιαιτερα για τα ορθογραφικά μου λάθη!!! Σχετικά με την αυτόματη αρίθμηση δεν έχω καλυφθεί με το παράδειγμα βεβαια είναι αυτό που θέλω αλλα το θέμα είναι να παίρνει αυτομάτως τον κωδικό που έχει χάσει!!! Σχετικά με την περιγραφή που έδωσα δεν έχει να κάνει με τιμολόγια απλά ζητω ένα αύξοντα αριθμό με κάποια μάσκα. Εγώ έδωσα ως παράδειγμα μια μάσκα TIM000000 αυτό δεν σημαίνει πως αυτό θέλω να κάνω!!! Αγαπητέ Δημήτρη υπάρχει τελικά τρόπος χωρίς να κάνω ανανέωση το ερώτημα? υπάρχει άλλος τρόπος? |
| |||
| |||
Επαναρίθμηση εγγραφών
Καλημέρα σε όλους!! Αντώνη μήπως αυτό που ζητάς είναι αυτόματη (επαν-αρίθμηση) των εγγραφών; πχ σε ένα πίνακα εγγραφών απο Α/Α 1.....100 αν διαγράψουμε την 3 οι εγγραφές θα αριθμηθούν ξανά αυτόματα απο 1 έως 99. Δες συνημμένο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 19-05-11 στις 08:31. |
| |||
| |||
Αυτό πρέπει να σου κάνει
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Αυτόματη αρίθμηση | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-06-16 12:04 |
αυτόματη αρίθμηση | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-02-15 01:19 |
Αυτόματη αρίθμηση | sagper | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 10-01-12 17:34 |
Αυτόματη αρίθμηση | NIC | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-08-10 00:00 |
Η ώρα είναι 06:12.