Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Ερωτήματα ] Σχεδίαση - σύνδεση πινάκων σε Β.Δ.

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-05-11, 13:32
Xristos
Guest

Exclamation Σχεδίαση - σύνδεση πινάκων σε Β.Δ.

Παιδιά γειά σας. Μετά από την πολύτιμη βοήθεια που είχα από το Foroum, και σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά ήρθε η ώρα να ανεβάσω την δουλειά μου, αλλά θέλω και πάλι την βοήθεία σας.
Α) Στο επισυναπτόμενο έγγραφο θα δείτε ότι στους ΠΙΝΑΚΕΣ έχω διάφορους πίνακες. Οι κεντρικοί είναι οι 1) AGOGI, 2) APOFASI, 3) ENDIKO_MESO & 4) PINAKIO. Αυτούς δεν τους έχω συνδέσει με σχέση και εδώ θέλω την βοήθειά σας, πως θα το κάνω ( να μου το πείτε και να μου το εφαρμόσετε σε συνημμένο). Εγώ σας λέω σας σχέση ότι η AGOGI έχει ένα PINAKIO και μία APOFASI, αλλά η APOFASI μπορεί να έχει ένα ή πολλά ENDIKO_MESO. Μια ΣΗΜ: στην AGOGI μπορεί να έχει πολλά ονόματα 1), 2)..... αλλά εμείς την παίρνουμε σαν μία έτσι δεν είναι;;;;
Β) Το ερώτημα ΠΙΝΑΚΙΟ παίρνει στοιχεία από τα Ερωτήματα A/A_PINAKIOU & PINAKIO ερώτημα (τα οποία δεν είναι συνδεμένα με σχέση) δεν ξέρω αν είναι λάθος αυτό. Λοιπόν στο ερώτημα αυτό στην στήλη Hm_Dikas_Pinakio η HM_DIKASIMOU είναι 10-6-2011 και θα έπρεπε να παίρνει την ημερομηνία αυτή, αφού η HM_ANABOLIS είναι κενή όπως το έχω ορίσει με εντολή να παίρνει την τιμή αυτή, γιατί δεν την παίρνει;;;;; και παίρνει 1/9/1990 αν δεν κάνω λάθος.
Γ) Επίσης έχει διπλές εγγραφές. γιατί ;;;;
Δ) Ρίξτε μια γενική ματιά και πέστε μου τι λάθη βρίσκεται και πως διορθώνονται (και αν διορθώνονται από εσάς, θα είναι μεγάλη χαρά μου, να μην κάνω κανένα λάθος και σας ξαναενοχλώ)
Ξέρω ότι σας κούρασα με όλα αυτά, αλλά για σας όταν θα έχετε τον χρόνο θα είναι παιχνίδι. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω τις απαντήσεις σας, για να το βάλω σε ενέργεια το πρόγραμμα αυτό. Σας ευχαριστώ
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: mdb DIKASTIRIO POLIMELES 1.2.mdb (568,0 KB, 37 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-05-11, 20:29
Το avatar του χρήστη Meteora
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Καλησπέρα

Στο επισυναπτόμενο αρχείο Word, παρουσιάζω τον τρόπο με τον οποίο πρέπει κάποιος να ξεκινά, για να φτιάξει μια βάση δεδομένων. Η παρουσίαση είναι απόλυτα σχετική με το αίτημα του Χρήστου.

Με εκτίμηση

Νίκος Δ.

Υστερολόγιο: Χρήστο, άλλαξα τον τίτλο στην ανάρτησή σου για να βοηθηθούν στο μέλλον όσοι φίλοι μας κάνουν αναζήτηση με σχετικό περιεχόμενο...
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip Οντότητες.zip (10,5 KB, 31 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 16-05-11 στις 13:43. Αιτία: Προσθήκη στο επισυναπτόμενο αρχείο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-05-11, 13:50
Xristos
Guest

Angry

Ευχαριστώ για την βοήθεια αν και μου είναι λίγο ακαταλαβίστικα αυτά που μου γράφεις, αλλά θα τα μελετήσω μαζί με κάποιον συνάδελφο που ίσως ξέρεις περισσότερα από μένα και βρούμε κάποια λύση. Δεν σου απάντησα αμέσως γιατί δεν ήθελα να νομίσεις ότι τσάμπα ασχολήθηκες μαζί μου. Δεν είναι δικαιολογία αλλά η αλήθεια, γιατί και άλλες φορές μου έχουν απαντήσει παρόμοια (διάβασε το τάδε βιβλίο κλπ), αλλά για μας...(να μιλήσω καλύτερα για τον εαυτόν μου) μου είναι πιο εύκολο και μαθαίνω καλύτερα όταν μου διορθώνουν το συνημμένο έγγραφο που έχω στείλει, παρά να διαβάσω κάτι που μπορεί να μου δημιουργήσει και άλλα ερωτήματα. Οι βοήθειά σας δεν χρειάζεται να το λέμε ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ γι' αυτό άλλωστε κάνουμε και άλλες ερωτήσεις στο foroum. Εμένα μου έχετε δώσει πολλές και σοβαρές λύσεις όταν μου διορθώνετε τα συνημμένα έγγραφα. Σας ευχαριστώ και ελπίζω μερικές ελλείψεις στις απαντήσεις να μην σας κάνουν και σταματήσετε να μας βοηθάτε. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Σύνδεση πινάκων... Meteora Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 02-01-15 20:06
Σύνδεση πινάκων Σκτετε Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 18-02-13 05:47
[ Πίνακες ] Σύνδεση Πινάκων σε FrontEnd BackEnd βάση Δημήτρης Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 26-11-11 14:47
Σύνδεση Πινακων Meteora Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 01-06-10 14:57
Σύνδεση πολλών πινάκων σε μια φόρμα gregory_m Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 01-12-09 21:47

Η ώρα είναι 07:16.