Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημήτρη, έχω μια ερώτηση. Αν θέλω στο κουμπί που θα ανοίξει την έκθεση να έχω φίλτρο πέρα του τριμήνου και το αν είναι ενεργός(έχω σχετικό πεδίο με όνομα ΕΝΕΡΓΟΣ τύπου ΝΑΙ/ΟΧΙ) θα πρέπει να κάνω σύνδεση και αυτού του πεδίου όπως έκανες με το πεδίο ΤΡΙΜΗΝΟ; (αναφέρομαι στο νέο ερώτημα όπου συνδύασες τα 2 ερωτήματα). Ποιά είναι η λογική με την οποία έγινε η σύνδεση των δυο πεδίων (ΤΡΙΜΗΝΟ); Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-05-11 στις 03:10. |
| |||
| |||
Καλημέρα Οχι καμία σχέση. Θα μπει κατ' ευθείαν στην έκθεση Αυτό που κάναμε έγινε γιατί θέλαμε να φιλτράρουμε το άθροισμα ενός πεδίου (απουσίες) και μάλιστα στο τρίμηνο. Οτιδήποτε άλλο φίλτρο μπαίνει στην έκθεση |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Φίλτρο | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-05-14 17:47 |
Φίλτρο σε έκθεση | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-10-12 07:39 |
[ Εκθέσεις ] Φίλτρο σε Έκθεση | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-07-11 15:55 |
Φίλτρο σε Έκθεση | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 12-03-11 14:31 |
[ Εκθέσεις ] Δυναμικό φίλτρο σε έκθέση | fkonstas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 17-11-10 15:49 |
Η ώρα είναι 06:29.