Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Υπολογιζόμενο πεδίο σε ερώτημα
Γεια σας... Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα ερώτημα. Έχω δύο πεδία (Π1 και Π2) και σ' ένα νέο υπολογιζόμενο πεδίο (Π3) θέλω να εξάγεται το αποτέλεσμα Π ή Μ ή Κ με την ακόλουθη λογική: (Τα Π1 και Π2 είναι αριθμητικά). Εφόσον το Π2 δεν είναι κενό και η τιμή του είναι μικρότερη του Π1, η τιμή του Π3 να είναι Μ ενώ αν η τιμή του Π2 είναι μεγαλύτερη απ' την τιμή του Π1, η τιμή του Π3 να είναι Π. Αν το Π2 είναι κενό τότε το Π3 να δίνει αποτέλεσμα Κ. |
| |||
| |||
Παιδιά, βλέπω οτι το ακόλουθο δουλεύει! Σωστό φαίνεται; =IIf(IsNull([Π2]);"";IIf([Π2]>=[Π1];"Π";"Μ")) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 08-05-11 στις 20:19. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Χρήστο, βλέπω ότι 'μια χαρά φαίνεται' !
Κώδικας: Π3: IIf(IsNull([Π2]);"Κ";IIf([Π2]>=[Π1];"Π";"Μ")) Νίκος Δ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 08-05-11 στις 19:25. |
| |||
| |||
Γεια σου φίλε, Νίκο. Ναι, μου ξέφυγε αλλά τώρα είναι οκ! Τα ξαναλέμε. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Υπολογιζόμενο πεδίο ερωτήματος. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 04-07-15 12:52 |
Μετατροπή συνάρτησης σε ερώτημα με Conc πεδίο | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-01-15 16:28 |
Πεδίο αρίθμησης εγγραφών σε ερώτημα | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-03-13 12:17 |
msgbox από πεδίο από ερώτημα | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-07-11 21:06 |
[ Πίνακες ] Αθροισμα σε πεδίο χωρίς Ερώτημα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-02-10 11:24 |
Η ώρα είναι 08:32.