Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φίλτρο
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Θέλω την βοήθειά σας σε κάτι που με προβληματίζει. Από μια Φόρμα1, με ένα κουμπί, ανοίγω μια Φόρμα2 και μεταβιβάζεται ένα συγκεκριμένο ΠΕΔΙΟ(κοινό). Για το κουμπί στη Φόρμα1 - με το κλικ: DoCmd.OpenForm "Φόρμα2" Για τη Φόρμα2 - με τη φόρτωση: DoCmd.GoToRecord , , acNewRecord Me.ΠΕΔΙΟ=Forms!Φόρμα1.ΠΕΔΙΟ Αυτό που θέλω είναι, με το που ανοίγει η Φόρμα2, να φιλτράρει τις εγγραφές και να εμφανίζει μόνο αυτές για την τιμή του ΠΕΔΙΟΥ που μεταβιβάστηκε απ' την Φόρμα1. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Χρήστο, άλλαξε την πρώτη από την τριάδα των εντολών, ως εξής: Κώδικας: DoCmd.OpenForm "Φόρμα2",,,"ΠΕΔΙΟ='" & Forms!Φόρμα1.ΠΕΔΙΟ & "'" Κώδικας: DoCmd.OpenForm "Φόρμα2",,,"ΠΕΔΙΟ=" & Forms!Φόρμα1.ΠΕΔΙΟ Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Σ' ευχαριστώ πολύ Νίκο Δούλεψε...Ευχαριστώ και για τις 2 απαντήσεις, η δική μου είχε αριθμητικό πεδίο! Τα ξαναλέμε |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Φίλτρο | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-05-14 17:47 |
[Γενικά] Φίλτρο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-09-12 17:30 |
[VBA] φίλτρο | manos77 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-10-11 00:31 |
[VBA] Φίλτρο | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-09-11 22:54 |
[ Ερωτήματα ] Φίλτρο ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΟΛΑ | devcon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-03-11 17:19 |
Η ώρα είναι 14:54.