Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Εκθέσεις ] Δημιουργία έκθεσης που δείχνει τα αποτελέσματα μιας φόρμας με ένα κλικ.

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-05-11, 00:27
Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Γιαννιτσά
Προεπιλογή

σορρυ ξέχασα το συννημένο
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip TEST 111.zip (843,1 KB, 22 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-11, 14:48
Όνομα: Ίρις
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Smile

Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση!!! Το βλέπω τώρα και θα σου πω!!! :)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-11, 15:10

Προεπιλογή

Nίκο δυστυχώς δεν δουλεύει με αυτόν τον τρόπο..στο δικό μου αρχείο που αλλάζουν όλα τα διαγράμματα δεν λειτουργεί. Πάλι μου δείχνει μόνο την αρχική μορφή της φόρμας και όχι όλες τις επιλογές του χρήστη..
Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, εγώ αλλάζω στην φόρμα τα πάντα σαν χρήστης, δηλαδή και τα 2 διαγράμματα ανάλογα με τον ρύπο που επιθυμώ να δω και τον μήνα αλλά και τα combo boxes πάνω στην επικεφαλίδα και θέλω πατώντας το κουμπί ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ να μου ανοίγει την έκθεση και να φαίνεται σε αυτήν οτιδήποτε έχω κάνει στην φόρμα. Έπειτα να μπορεί να γίνεται αυτό συνέχεια, δηλαδή αν ξαναπαέι ο χρήστης στην φόρμα και επιλέξει άλλον ρύπο ή άλλον μήνα ή άλλες επιλογές στο combo box , πατώντας το ίδιο κουμπί να φαίνονται οι επιλογές του οι καινούριες στην έκθεση.
Μάλλον έχει να κάνει με την ενημέρωση της έκθεσης για τις αλλαγές στην φόρμα, για κάποιο λόγο δεν συγκρατεί τις πρόσφατες επιλογές και γι αυτό δεν λειτουργεί...
Ειλικρινά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!
Φιλικά Ίρις
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-11, 16:18

Προεπιλογή

Δοκίμασε αυτό που σου έστειλα. Νομίζω δουλεύει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-11, 19:27

Προεπιλογή

Καλησπέρα Δημήτρη, έκανα λάθος στο προηγούμενο μήνυμα μου, σε εσένα απευθυνόμουν και όχι στον Νίκο. Το είδα αυτό που έστειλες και δεν κάνει αυτό που θέλω (έγραψα αναλυτικά και στο πάνω μήνυμα), άσε που δεν δείχνει καν τις επιλογές του combo box που βρίσκεται στην επικεφαλίδα της φόρμας, στην έκθεση. Για κάποιο λόγο μου δείχνει αλλαγμένα και τα διαγραμμάτα(δηλαδή δεν έχουν τις επιλογές που είχα βάλει εγώ στο αρχικό αρχείο που έστειλα), αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο γιατί αν δούλευε θα μπορούσε να γίνει ακόμα και έτσι..Το κύριο πρόβλημα με αυτό που μου έστειλες είναι πως δεν δείχνει καθόλου στην έκθεση τις επιλογές τησ κεφαλίδας της φόρμας, τις έχει κενές...
Και πάλι ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
Φιλικά Ίρις
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-11, 19:32

Προεπιλογή

Ξέχασα να προσθέσω πως και στο δικό σου αρχείο συμβαίνει το ίδιο που γίνεται και με το δικό μου.
Δηλαδή ενώ την πρώτη φορά παίρνει τις επιλογές από την φόρμα και τις δείχνει στην έκθεση κανονικά και μια χαρά, την επόμενη φορά που πάω στην φόρμα να επιλέξω άλλα πράγματα δεν μου τα δείχνει στην έκθεση αλλά δείχνει τα προηγούμενα..Κρατάει στην μνήμη τις επιλογές της πρώτης φοράς..
Φιλικά Ίρις
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-11, 19:44

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ιρις Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξέχασα να προσθέσω πως και στο δικό σου αρχείο συμβαίνει το ίδιο που γίνεται και με το δικό μου.
Δηλαδή ενώ την πρώτη φορά παίρνει τις επιλογές από την φόρμα και τις δείχνει στην έκθεση κανονικά και μια χαρά, την επόμενη φορά που πάω στην φόρμα να επιλέξω άλλα πράγματα δεν μου τα δείχνει στην έκθεση αλλά δείχνει τα προηγούμενα..Κρατάει στην μνήμη τις επιλογές της πρώτης φοράς..
Φιλικά Ίρις
Επειδή πείραξα τις φόρμες μπορεί να τις χάλασα
Στο κούμπι της προβολής εκτύπωσης βάλε στην θέση της μακροεντολής αυτό:

Private Sub Εντολή94_Click()
DoCmd.Close
DoCmd.OpenForm "HOME"
DoCmd.OpenReport "final report", acViewReport
End Sub

Δεν χρειάζεται τίποτε αλλό.
Στο TEST που έστειλες έσβησα και εγγραφές γιατί ήταν πολλές.
Μην το χρησιμοποιείς
Απλά βάλε αυτόν τον κώδικα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-11, 20:18

Προεπιλογή

Δυστυχώς δεν δουλεύει Δημήτρη..Τον είχα βάλει αυτόν τον κώδικα στο δικό μου αρχείο το κανονικό αλλά δεν λειτουργεί..Μόνο την πρώτη φορά δείχνει τις επιλογές..την επόμενη φορά που αλλάζω τις επιλογές κρατάει και πάλι τις πρώτες...
Μπορείς να το ελέγξεις και εσύ αν το ανοίξεις μια φορά με κάποιες τυχαίες επιλογές και μετά την δεύτερη φορά να βάλεις άλλες..Μάλλον είναι δύσκολο να γίνει αυτό που έχω στο μυαλό μου ή αγνοώ κάτι πολύ βασικό όσων αφορά την σχεδίαση της έκθεσης.
ΥΓ¨: Πάντως το αρχείο που μου έστειλες δουλεύει μια χαρά απλά κάνει ακριβώς αυτο που κάνει και το δικό μου, δηλαδή δεν ενημερώνει την έκθεση για τις αλλαγές στην φόρμα έτσι ώστε να δείχνει στον χρήστη μέσω της έκθεσης όλη την φόρμα με τις επιλογές που έκανε..
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Πεδίο μιας φορμας σε κείμενο pixelman Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 07-10-16 21:38
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία Έκθεσης dmarop Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 26-11-12 16:50
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία έκθεσης bill72 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 17-10-12 09:04
Ενημέρωση Φόρμας με το κλείσιμο μιας άλλης Χρήστος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 19-06-11 18:49
αριθμητικα αποτελεσματα & μη εμφανιση στοιχειου ελεγχου φορμας manos77 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 13-07-10 16:55

Η ώρα είναι 00:58.