Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πέρασμα παραμέτρου σε Report
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω μία φόρμα στην οποία υπάρχουν τέσσερις επιλογές ΝΑΙ/ΟΧΙ ( Α, Β, Γ, ΚΑΙ Δ) Κάθε φορά επιλέγω μόνο μία από τις τέσσερις να είναι ΝΑΙ. Θέλω κάθε μία επιλογή να έχει μία προεπιλεγμένη τιμή, δηλαδή για τη Α το 1 για Β το 2 κτλ. Και όταν την επιλέγω ΝΑΙ η τιμή της εμφανίζεται σε μία έκθεση. Στην ίδια έκθεση και ίδιο πλαίσιο θέλω να εμφανίζεται η τιμή αν επιλέξω ΝΑΙ της Β ή Γ ή Δ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 30-04-11 στις 11:24. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Έχω μια πρόταση για σένα Μιχάλη, αλλά δεν είμαι βέβαιος οτι είναι η πρέπουσα. Υπάρχει στη φόρμα ένα πλάισιο επιλογών [text1] το οποίο μπορεί να μας δώσει τις τιμές 1, 2, 3 και 4, ανάλογα με την επιλογή που κάνουμε. Μια public function διαβάζει την τιμή του [text1]. Τέλος, σε ένα πλαίσιο κειμένου στη φόρμα εμφανίζεται η τιμή της συνάρτησης δηλ. της επιλογής μας. Τα ΝΑΙ/ΟΧΙ -που αναφέρεις, δεν με βοήθησαν... Με εκτίμηση Νίκος Δ. ΥΣτερολόγιο: Άλλαξα τον τίτλο της ανάρτησής σου, ώστε να βοηθηθούν στο μέλλον, όσοι θα ψάχνουν λύση στο ίδιο ζήτημα. |
| |||
| |||
Νίκο καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Όσο αφορά τον τίτλο δεν ήξερα ποιόν έπρεπε να βάλω και καλά έκανες και τον άλλαξες. Όσο αφορά το ερώτημα μου ανεβάζω μία φόρμα για να γίνω ποιο κατανοητός |
| |||
| |||
Δεν ξερω αν οταν ανοιγεις την εκθεση εχεις ανοικτη και την φορμα Ετσι χρησιμοποιω τον πινακα DOKIMI για να εχουμε αποθηκευμενο το αποτελεσμα Για δες το συννημενο και πες μας Φιλικα Δημητρης |
| |||
| |||
Δημήτρη ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Από λάθος μου ξέχασα να το αναφέρω ότι την έκθεση θέλω να την ανοίγω από κουμπί εντολής πάνω στη φόρμα, όποτε η φόρμα μου θα είναι ανοιχτή. Με το συνημμένο αρχείο είχα πρόβλημα και δεν μπορούσα να το ανοίξω. ( Το ‘AOIndex δεν είναι ευρετήριο αυτού του πίνακα. ) Φιλικά Μιχάλης. |
| |||
| |||
Μιχάλη καλησπέρα & καλό μήνα. Στο παράδειγμα που μας δίνεις δεν μας διευκρινίζεις αν θέλεις να περάσεις περισσότερες από μια επιλογές στην έκθεση ενεργοποιώντας τα αντίστοιχα πλαίσια ελέγχου της φόρμας (δλδ η έκθεση σου μπορεί να περιέχει περισσότερες από μια πόλεις ταυτόχρονα;) Βλέποντας ότι έχεις ένα και μοναδικό πεδίο "Town" δεν είναι δυνατό να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλεις να εμφανίσεις στην έκθεση για να σου δώσουμε την κατάλληλη απάντηση. Επιπλέον δεν μπορείς να περνάς σε πεδία TRUE/FALSE άλλες τιμές εκτός 0 /-1 σαν προεπιλεγμένη τιμή! Εξήγησε καλύτερα τι ακριβώς θες να κάνεις και αν επισυνάψεις κάποιο αρχείο φρόντισε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σ΄αυτό που ζητάς και να περιέχει τα πεδία που χρειάζεται η έκθεση για να εμφανίσει κάποια αποτελέσματα.
__________________ Φιλικά Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. |
| |||
| |||
Χρήστο καλησπέρα και ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα μου. Έχω μία φόρμα στην οποία υπάρχουν τα εξής : Κωδικός Υπαλλήλου, Επώνυμο , Όνομα , Ηλικία, Θέση κ.λ.π. Στην φόρμα αυτή θέλω να βάλω τέσσερις επιλογές , που να τσεκάρω για κάθε άτομο μόνο την μία από αυτές κάθε φορά, και μου δίνουν κάτι προεπιλεγμένο ( π.χ. Α. δεν έχει προϋπηρεσία, Β. εργαζόταν σε άλλο κατάστημα , Γ. είναι μόνιμος υπάλληλος, Δ. είναι εποχιακός υπάλληλος ) Θα ήθελα να το κάνω αυτό τσεκάροντας μία από τις τέσσερις αυτές επιλογές και όχι με σύνθετο πλαίσιο και στην συνέχεια αυτό να εμφανίζεται στην έκθεσή μου όπου θα υπάρχουν ως παρατηρήσεις υπαλλήλου . Σημειώνω ότι στην έκθεση υπάρχει ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ, ΟΝΟΜΑ, ΗΛΙΚΙΑ, ΘΕΣΗ. Φιλικά Μιχάλης. |
| ||||
| ||||
Μιχάλη Αυτή είναι η πρότασή μου. Αφορά πέρασμα παραμέτρου σε Report, όταν η παράμετρος δεν είναι πεδίο της φόρμας, από την οποία καλείται η εμφάνιση του Report. Με εκτίμηση Νίκος Δ. Υστερολόγιο : Βλέποντας ξανά σήμερα την διαδοχή των αναρτήσεων, δεν είμαι σε θέση να καταλάβω τι σχεδιάζει ο Μιχάλης. Ζητά να περάσει ως παράμετρο σε έκθεση-λίγο πριν την εκτύπωσή της- κάτι που έπρεπε να είναι στοιχείο σε πίνακα καταχώρησης στοιχείων εργαζόμενου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 02-05-11 στις 12:49. Αιτία: Προσθήκη Υστερολογίου |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Report σε Pdf | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 16-07-14 22:18 |
[Συναρτήσεις] Πέρασμα τριών εντολών σε ενα κουμπί | kirkon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-04-14 19:27 |
[ Ερωτήματα ] Πέρασμα παραμέτρου σε ερώτημα με τη χρήση φόρμας | tyllman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-12-13 16:55 |
[VBA] Αναζήτηση και πέρασμα τιμών σε UserForm | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 20-05-13 01:11 |
[ Εκθέσεις ] Πέρασμα φίλτρων από φόρμα σε έκθεση | pixelman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-03-13 21:54 |
Η ώρα είναι 06:09.