Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σχεδιασμός Πινάκων & Πρωτεύοντος κλειδιού ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Πιστεύω να αναστηθεί και ότι στον καθένα έχει πέσει σε τέλμα. Παιδιά είμαι νέος στην Access και θέλω να φτιάξω προγράμματα για την εργασία μου (Δικαστήρια) και έτσι σας έχω ¨ζαλίσει¨, αλλά το κάνω με την καλή έννοια. Από εσάς θα ήθελα μια μεγάλη βοήθεια (όπως μου την έχετε προσφέρει μέχρι τώρα και σας ευχαριστώ γι' αυτό). παρακάτω σας επισυνάπτω δεδομένα από ένα πρόγραμμα που θέλω να φτιάξω και θα ήθελα να μου πείτε "τι θα κάνω πρωτεύων κλειδί; και με τι σχέση θα τα συνδέσω; και ότι άλλο σας ζητάω στο συνημμένο έγγραφο (π.χ την συνάρτηση IF στην Access κλπ). Σας ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία την βοήθειά σας. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Αγαπητέ Χρήστο Φτιάξε μια *.mdb και βάλε μέσα τους πίνακες (ΑΓΩΓΗ, ΠΙΝΑΚΙΟ,...) όπως τους παρουσιάζεις. Επιπλέον φτιάξε πίνακες για τις περιπτώσεις των [ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ_ΔΙΑΦ], [ΕΙΔΟΣ_ΑΓΩΓΗΣ], [ΕΙΔΟΣ_ΑΠΟΦΑΣΗΣ] κλπ. (με περιεχόμενο το id, περιγραφή). Ανέβασε αυτή την δουλειά στο Forum, ώστε να γίνουν κάποιες αλλαγές, ... Επίσης να επιβεβαιώσεις την ορθότητα της πρότασης ή να την αλλάξεις : Μιά ΑΓΩΓΗ είναι δυνατόν να εμφανιστεί σε πολλά ΠΙΝΑΚΙΑ (με κατάληξη απόφαση ή αναβολή ή ματαίωση). Εφόσον υπάρξει ΑΠΟΦΑΣΗ αυτή είναι μια και σε κάθε απόφαση έχουμε ένα ΕΝΔΙΚΟ_ΜΕΣΟ. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Καλημέρα Νικό και σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου, αλλά όπως είπα είμαι νέος στην Access και δεν καταλαβαίνω και πολλά όπως *.mdb (είναι Βάση δεδομένων;) και θα ήθελα πιο αναλυτικά, όπως επίσης πιο θα βάλω πρωτεύων κλειδί κλπ.
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Χρήστο, νομίζω ότι για να προχωρήσεις στην εκμάθηση της Access θα πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή. Τι εννοώ αρχή;
προγραμματισμό Βάσης δεδομένων σε περιβάλλον Access. Θα πρότεινα σε εσένα και στους υπόλοιπους φίλους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην Access να επισκεφτούν τον παρακάτω σύνδεσμο: Η Access δημιουργεί δεδομένα - Γνωριμία με την Access 2007 - Microsoft Office Edit: ..και επίσης αυτόν τον σύνδεσμο: http://office.microsoft.com/el-gr/ac...010064691.aspx Ταυτόχρονα και το φόρουμ είναι ανοιχτό για κάθε ερώτηση. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 26-04-11 στις 18:39. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχεδιασμός Βάσης Δεδομένων | maria_ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 25-08-16 11:21 |
Σχεδιασμος Βασης | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-06-16 13:31 |
Σχεδιασμος φορμας | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 08-04-16 17:28 |
[ Ερωτήματα ] Σχεδιασμός Βάσης | gore | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-05-14 15:52 |
Σχεδιασμός ΒΔ | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-01-13 19:48 |
Η ώρα είναι 15:23.