Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Καλημέρα σας, καλή βδομάδα, Σ΄ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες, δεν έχω φτιάξει τίποτα το ιδιαίτερο γιατί μου λείπουν γνώσεις για την access δυστυχώς, Μια φόρμα που αποτελείται από ένα πίνακα(στοιχεία πελάτη ,όνομα ,ημερομηνία, παραστατικό) και από ένα ερώτημα που τα στοιχεία τα πήρα από 2 πίνακες στοιχεία παραγγελίας+ εξαγωγή). όταν βάζω το όνομα προϊόντος βγαίνει αυτόματα η τιμή αλλά όταν χρησιμοποιώ το το ίδιο προϊόν σε άλλο πελάτη μου παίρνει την τελευταία ποσότητα χωρίς να κάνει αφαίρεση ! θα στο ανεβάσω λίγο να το δεις! αν και τώρα δεν το έχω να αφαιρεί μόνο του την ποσότητα γιατί δεν μου το κάνει! Ευτυχώς που μας βοηθάτε, αισθάνομαι υπόχρεη! Με εκτίμηση Βικυ |
| |||
| |||
Δυστυχώς δεν μου την ανεβάζει μου λέει σφάλμα Με εκτίμηση Βίκυ |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Δες το μέγεθος! Κάνε συμπύκνωση και επιδιόρθωση. Ανέβασε zip αρχείο. Με εκτίμηση / Νίκος |
| |||
| |||
Πήρα και βοήθεια από εδώ! Γιατί δεν μπορούσα να να φτιάξω τους πελάτες! Ελπίζω να μην έκανα κάτι λάθος Ευχαριστώ πολύ Με εκτίμηση Βίκυ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη medousa : 21-04-15 στις 09:36. |
| ||||
| ||||
Ωραία ! Δεν έχεις γνώσεις Access και θέλεις να λύσεις θέματα διαχείρισης αποθήκης ; Θες -πραγματικά - να διορθώσεις ή καλύτερα να φέρεις στα μέτρα σου μια δουλειά ενός άλλου (της microsoft Access), μια δουλειά με τόσες πίνακες, με τόσες φόρμες, υποφόρμες, ερωτήματα ενημέρωσης και όλα τα καλούδια ; Έχεις τουλάχιστον γνώσεις αποθήκης -όχι εμπειρικές ; Βίκυ μας, αν εργαστούμε πάνω σε ό,τι ανάρτησες και το φτιάξουμε, τότε λύσαμε τη ψηφιακή διαχείριση των αποθηκών στην Ελλάδα, στη Κύπρο και ...όχι μόνο. Λυπάμαι, δεν μπορώ να βοηθήσω. Με εκτίμηση / Νίκος |
| |||
| |||
Δεν πειράζει, ευχαριστώ για το χρόνο σου! Με εκτίμηση Βίκυ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] False στην συνάρτηση if όμοιων κελιών | Zounds | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 22-03-15 16:41 |
Η συνάρτηση "Date" στην Access του Office 2013 | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 16-03-13 07:16 |
[ Φόρμες ] Μεταβολή στην συνάρτηση iif() | NIC | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-08-11 12:25 |
Η συνάρτηση count σε sql στην Access 2007 | DimitrisMax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 30-11-10 10:58 |
Η ώρα είναι 21:34.