Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κουμπί εντολής σε έκθεση
Θα ήθελα να ρωτήσω αν βάλω ενα κουμπί σε μια έκθεση που να ζητάω να μου ανοίγει εκ νέου την έκθεση αυτή για να δώσω τα νεα στοιχεια προκειμένου να πάρω το αποτέλεσμα που θέλω ποια θα είναι η σύνταξη της μετα το DoCmf.OpeReport "το ονομα της έκθεσης" , γιατι οτι βάζω δεν μου το ανοιγει αλλά μου τυπώνει την έκθεση. Ευχαριστώ για την κατανόηση |
| ||||
| ||||
Καλημέρα... 1. Σε μια ανοιχτή έκθεση μπορείς να ανανεώσεις τα στοιχεία που εμφανίζει, έχοντας ένα κουμπί στο οποίο έχεις γράψει κάτι σαν: Κώδικας: Private Sub cmdbuton1_Click() Me.Requery End Sub 2. Οι εκθέσεις εμφανίζουν μορφοποιημένα στοιχεία και δεν μπορείς να εργαστείς άμεσα πάνω σε μια έκθεση για να έχεις διορθώσεις ή προσθήκες ή διαγραφές. ( Ό,τι βλεπεις θα εμφανιστεί στην οθόνη ή τον εκτυπωτή, ως έχει!) 3. Για να στείλεις μια έκθεση στην οθόνη -χωρίς φίλτρα και συνθήκες, γράφεις κάτι σαν: Κώδικας: DoCmd.OpenReport "ΟνομαΕκθεσης", acViewReport είτε DoCmd.OpenReport "ΟνομαΕκθεσης", acViewPreview Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ τόσο απλό αλλα αν δεν ρωτήσεις δεν μαθαίνεις κιόλας και πάλι ευχαριστώ
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Φίλτρο σε κουμπί εντολής | gpapad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 17-03-14 17:18 |
Εικόνα σε κουμπί εντολής | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-11-13 18:05 |
Εφέ σε κουμπί εντολής | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-03-12 10:26 |
[ Φόρμες ] Κουμπί Εντολής σε φόρμα | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 02-08-11 00:11 |
ΚΟΥΜΠΙ ΕΝΤΟΛΗΣ | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-05-11 11:43 |
Η ώρα είναι 08:16.